Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Αθλητικός Σύλλογος Κατερίνης ΧΟΥΡΟΝ- Ευχαριστήριο

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και υποστηρικτές των πολεμικών τεχνών και αθλημάτων, το 5ο Φεστιβάλ  ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ_ΧΟΥΡΟΝ_V που διεξήχθη στην Κατερίνη στις 3/07/2022 στο Β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στέφθηκε με επιτυχία.

ΕΠΣ Πιερίας: Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου απο Δευτέρα 11/7 ως Δευτέρα 1/8

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και μέχρι τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, τα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας,

ΓΑΣ Σβορώνου: Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. και ξεκίνησαν οι ανανεώσεις

 Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση του συλλόγου αρχές Ιουλίου (3/7/22), με τη διοίκηση του Γιάννη Τρελλόπουλου να παρουσιάζει τα πεπραγμένα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Το παρών έδωσε η διοίκηση του συλλόγου, ο πρόεδρος της κοινότητας και λίγοι φίλαθλοι.

ΑΕ Περίστασης: Ιστορικές επιστροφές στην ομάδα!

Παίκτες που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο απο την ΑΕΠ και έζησαν μεγάλες στιγμές μαζί της, επιστρέφουν ξανά στα ...πάτρια εδάφη και θα φορέσουν την φανέλα της ομάδας που τους ανέδειξε!

Έπεσε η αυλαία των Εαρινών Ημερών Μουσών 2022

ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ»

Τις υλοποιεί κάθε χρόνο η Ε.Π.Μ. Κατερίνης

 Τίτλοι τέλους για το καθόλα αξιόλογο θεσμό των «ΕΑΡΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» που υλοποιεί εδώ και χρόνια ο κορυφαίος πνευματικός φορέας της Πιερίας, η Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Κατερίνη: Λάμψη αστέρων & συναρπαστικό θέαμα στο Παγκόσμιο & Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο

Η Παραλία Κατερίνης βρέθηκε στο επίκεντρο των διεθνών διοργανώσεων Πάλης, καθώς με εξαιρετική επιτυχία φιλοξένησε το τετραήμερο 7 έως 10 Ιουλίου, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 και U17, καθώς και την 4η στάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (Beach Wrestling World Series), Ανδρών – Γυναικών.