Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 11 Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Προγραμματισμένη διακοπή νερού στην Κατερίνη - Παρασκευή 8 Ιουλίου

Από τη ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην Κατερίνη.

Στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Πιερικός Αρχέλαος

 Η ανδρική μας ομάδα επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα της Hellenic BasketBall Federation!

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2022: Άνοιξαν οι εγγραφές - Εξασφαλίστε θέση στη μεγάλη αθλητική γιορτή!

Άνοιξαν σήμερα, οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Τρίτη 04 Οκτωβρίου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

 Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς οι ζέστες φεύγουν από αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου, και τη θέση τους παίρνουν έντονες βροχοπτώσεις, ενώ παράλληλα αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά:

Λιτόχωρο: ΧΧΙV ΤΘΤ – Ασκήσεις με πραγματικά πυρά από 7 έως 31 Ιουλίου 2022

Η Στρατιωτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι, το χρονικό διάστημα από 07 έως 31 Ιουλ 22, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες με πραγματικά πυρά ημέρα και νύχτα, στο Πεδίο Βολής Φορητού Οπλισμού Λιτοχώρου.

Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Ελευθερούπολη

 Καθώς η αγωνιστική δράση για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ πηγαίνει σιγά σιγά προς το τέλος της για φέτος, ο Απόστολος Λιμπανοβνός κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στον 1ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 2022 που έγινε στην Ελευθερούπολη στις 1-2/7. Επίσης η ομάδα σκυταλοδρομίας 4x80 κοριτσιών πήρε την 5η θέση. 

«Αντίο ηλίθιοι»:Μία ξέφρενη κωμωδία καταστάσεων στο «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια»

- Τρίτη 12 Ιουλίου & Ώρα 21:30,στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης

Με την ταινία  «Αντίο ηλίθιοι» (2020), μία ξέφρενη κωμωδία καταστάσεων, καθώς και πικρή σάτιρα της γαλλικής πραγματικότητας, συνεχίζεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης, το πρόγραμμα προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια». 

Δήμος Κατερίνης: ΣΥΝΑΥΛΙΑ – Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από την Πολυτονική Ορχήστρα

Δημοτικό Θέατρο Πάρκου

Πέμπτη 14 Ιουλίου & Ώρα 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του καλού ελληνικού τραγουδιού, θα φέρει στις αποσκευές της, η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης, υπό τη Μουσική Διεύθυνση του Παναγιώτη Λυμπανοβνού,στην  συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή.