Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τα ...βρόντηξε και αποχώρισε ο Άλεξ Χαντιτάγκι απο την Καβάλα

 Ο Άλεξ Χαντιτάγκι δε θα συνεχίσει να αποτελεί τον χρηματοδότη της ομάδας της Καβάλας και αποχωρεί απο την διοικητική ηγεσία του συλλόγου με αιχμές κατά της δημοτικής αρχής της Μακεδονικής πόλης αλλά και των μετόχων που αντί να του μεταβιβάσουν όπως ο ίδιος λέει, τις μετοχές τους, κατέθεσαν εις βάρος του μήνυση για δυσφήμιση.

Ελεύθερος ο Φρέντυ απο τον Καλλιθεακό

 Τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό αναζητά ο Φρέντυ Αλία που δε θα συνεχίσει την πορεία του με την ομάδα της Καλλιθέας.

Σημαντική ενίσχυση στον "άσσο" με Κωστογλίδη για τον Αιγινιακό!

 Παίκτης του Αιγινιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιώργος Κωστογλίδης, καθώς έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Πιερίας επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gnomi.news (Δείτε ΕΔΩ).

Ενημέρωση του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης

Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη πραγματοποιήθηκε στους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Ανδρομάχης του Ν.Πιερίας μετά από αίτημα του Διευθυντή τής μονάδας, Βασίλη Μιχαλόπουλου. 

Επιδοτούνται όλες οι κατοικίες χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τον Ιούλιο

Οριζόντια θα είναι η κάλυψη όλων από τον Ιούλιο ενώ επιδοτούνται όλες οι κατοικίες, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και χωρίς όρια στη μηνιαία κατανάλωση.

Μ.Α.Ο Απόλλων Ράχης: Σας περιμένουμε όλους, ζακέτα να πάρετε!

 Την Κυριακή 17 Ιουλίου η ομάδα μας διοργανώνει τον ετήσιο χορό στο προαύλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ράχης "Τα Πάτρια" μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Θερινό Σινεμά στην πόλη: Πρεμιέρα με την βραβευμένη ελληνική ταινία «Digger»

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Απόψε & ώρα 21:30

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Έναρξη απόψε - Τρίτη 05 Ιουλίου & ώρα 21:30,  για  το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια», του κινηματογραφικού αυτού θεσμού για τον τόπο μας, απόρροια της δημιουργικής συνεργασίας του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης και της Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης. Στην πρεμιέρα, οι σινεφίλθα απολαύσουν την βραβευμένη ελληνική ταινία «Digger» (2021).