Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

4 ΝΕΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΖΏΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Γ.Α.Σ  ΟΛΥΜΠΙΟΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΝΕΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ Η ΟΠΟΊΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ....150 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ-100 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ - 50 ΚΑΜΨΕΙΣ ΜΕ ΓΡΟΘΙΈΣ  ΚΑΙ 20 ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΑ.

Κώστας Κουκοδήμος: Δημιουργήσαμε τις πρώτες ασφαλείς & σύγχρονες παιδικές χαρές στην Κατερίνη, με δυνατότητα χρήσης ΑμεΑ

 Δήμος Κατερίνης: Πρότυπες παιδικές χαρές με χρώμα & ασφάλεια

- Εκτεταμένος κύκλος παρεμβάσεων σε εξέλιξη για την πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών

Πρότυπες, ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές στο πολεοδομικό συγκρότημα του Δήμου Κατερίνης, δίνονται ήδη προς χρήση στους λιλιπούτειους δημότες της Κατερίνης, καθώς με Φορέα χρηματοδότησης το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας ολοκληρώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, οι παρεμβάσεις για τη δημιουργία δύο νέων παιδικών χαρών (με δυνατότητα χρήσης ΑμεΑ). Επίσης, η αναβάθμιση δύο υφιστάμενων. 

Συγχαρητήριο της Ε.Δ. – ΕΠΣ Πιερίας

 Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας εκφράζει τα ολόθερμα συγχαρητήρια της στον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας κ. Αστέριο Τόκα για την ανάληψη των καθηκόντων του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το 5ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών (Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ V) στην Κατερίνη

 Την Κυριακή 03/07 στο κλειστό γυμναστήριο – Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Κ. Κουκοδήμος: Η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που πέτυχε ποτέ ο δήμος μας, για συνολική παρέμβαση αστικών αναπλάσεων

 Από το Ταμείο Ανάκαμψης στο Δήμο Κατερίνης 5 εκ. ευρώ για αναπλάσεις πλατειών και κοινόχρηστων χώρων

Την προέγκριση χρηματοδότησης, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, για παρεμβάσεις σε 17 κοινόχρηστους χώρους και πλατείες στην Κατερίνη, εξασφάλισε ο Δήμος, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Τετάρτης.