Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 30/6

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 30 Ιουνίου

Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση περιπτέρου στην οδό 19ης Μαΐου

Με προτεραιότητατην απελευθέρωση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων για τους πεζούς και  τη λειτουργική - αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες ενέργειές του, για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.

Αμέθυστος LIVE σήμερα με καλή ελληνική μουσική και εκλεκτική κουζίνα!

Διακόπτονται οι εργασίες στην εθνική οδό και την περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας

 Διακόπτονται, κατ’ εντολή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι εργασίες που εκτελούνται στα Τεχνικά δύο γεφυρών στην περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας (περί Χ.Θ. 450+500 έως 452+500).

Aπό 27 Ιουλίου τέλος η αστυνομική ταυτότητα όπως την ξέραμε

 Από 27 Ιουλίου στο κινητό η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε σήμερα ότι από τον Ιούλιο οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να τα επιδεικνύουν. Αρκεί να έχουν μαζί το κινητό τους!

Η Κρήτη με δυναμική παρουσία στο 5ο ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ στην Κατερίνη!

 Ο Μανώλης Σαρικάκης επιστρέφει στα ρινγκ 4 χρόνια μετά διεκδικώντας σε αγώνα πυγμαχίας στην Κατερίνη 3 Ιουλίου επαγγελματική ζώνη στην ομοσπονδία της W.F.M.A. (World Federation of Martial Arts). Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο του ‘5ου Φεστιβάλ Τημενίδαι Χουρόν’ που διοργανώνει ο Κώστας Χουρόν Χουρίδης στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Η αναμέτρησή του θα πραγματοποιηθεί στα 82 κιλά και αποτελεί το main event των αγώνων.

9ος Αγώνας Δρόμου 8 χιλιομέτρων «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

 ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

O Δήμος Κατερίνης - Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 9ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.