Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 30/6

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 30 Ιουνίου

Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση περιπτέρου στην οδό 19ης Μαΐου

Με προτεραιότητατην απελευθέρωση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων για τους πεζούς και  τη λειτουργική - αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες ενέργειές του, για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.

Αμέθυστος LIVE σήμερα με καλή ελληνική μουσική και εκλεκτική κουζίνα!

Διακόπτονται οι εργασίες στην εθνική οδό και την περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας

 Διακόπτονται, κατ’ εντολή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι εργασίες που εκτελούνται στα Τεχνικά δύο γεφυρών στην περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας (περί Χ.Θ. 450+500 έως 452+500).

Aπό 27 Ιουλίου τέλος η αστυνομική ταυτότητα όπως την ξέραμε

 Από 27 Ιουλίου στο κινητό η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε σήμερα ότι από τον Ιούλιο οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να τα επιδεικνύουν. Αρκεί να έχουν μαζί το κινητό τους!

Η Κρήτη με δυναμική παρουσία στο 5ο ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ στην Κατερίνη!

 Ο Μανώλης Σαρικάκης επιστρέφει στα ρινγκ 4 χρόνια μετά διεκδικώντας σε αγώνα πυγμαχίας στην Κατερίνη 3 Ιουλίου επαγγελματική ζώνη στην ομοσπονδία της W.F.M.A. (World Federation of Martial Arts). Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο του ‘5ου Φεστιβάλ Τημενίδαι Χουρόν’ που διοργανώνει ο Κώστας Χουρόν Χουρίδης στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Η αναμέτρησή του θα πραγματοποιηθεί στα 82 κιλά και αποτελεί το main event των αγώνων.

9ος Αγώνας Δρόμου 8 χιλιομέτρων «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

 ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

O Δήμος Κατερίνης - Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 9ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Την Πέμπτη στις 18.00΄ στην Αγία Τριάδα το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Γάκη


Θερινό Σινεμά στην πόλη: Πρεμιέρα με την βραβευμένη ελληνική ταινία «Digger»

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Τρίτη 5 Ιουλίου & Ώρα 21:30

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Έναρξη την Τρίτη 05 Ιουλίου & ώρα 21:30,  για  το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια», του κινηματογραφικού αυτού θεσμού για τον τόπο μας, απόρροια της δημιουργικής συνεργασίας του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης και της Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης. Στην πρεμιέρα, οι σινεφίλθα απολαύσουν την βραβευμένη ελληνική ταινία «Digger» (2021).

Η Ζωή είναι Γυναίκα - Φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής από τη ζωγράφο Κυριακή Γρηγοριάδου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουλίου και ώρα 20.30μ.μ. στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

     Την εκδήλωση θα ντύσουν όμορφες μελωδίες και πολλές εκπλήξεις.

6η Γιορτή Νεολαίας: Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές δράσεις του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Για έκτη χρονιά ένα μεγάλο γεγονός για τους νέους και τις νέες της Πιερίας, η Γιορτή Νεολαίας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 4Ιουλίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Ενθουσιασμός, χαρά, κέφι, ζωντάνια και συγκίνηση θα είναι μερικά από τα συστατικά αυτού του θεσμού της τοπικής Εκκλησίας, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από εθελοντές ενορίτες της Αγίας Άννης Κατερίνης με την επιμέλεια του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου Γκόλια.

Σε έξι Παραλίες του Δήμου Κατερίνης κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία»

Η καθαρότητα των ακτών, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, καθώς και η διασφάλιση των απαραίτητων υποδομών, προϋποθέσεις θεμελιώδεις για τον τουρισμό της περιοχής μας, πιστοποιήθηκαν και φέτος από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ - Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος "Γαλάζια Σημαία"), κατά την πρόσφατη αναγγελία των βραβευμένων ακτών και μαρινών της χώρας. 

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Διοικητικός Απολογισμός Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 2019-2022

από τον Βασίλη Τσακιρίδη

Τετάρτη 22/6/22                                  

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι με τις ιδιότητές σας.

Αξιότιμα, Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., Αθλητικογράφοι, Δημοσιογράφοι.

Έφυγε ο Δημήτρης Γάκης - Συλλυπητήριο Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

 ΨΗΦΙΣΜΑ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του αγαπητού συναδέλφου, μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, Δημητρίου Γάκη ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σήμερα, το πρωί της 28ης  Ιουνίου του 2022.

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ την Κυριακή στο Β΄ΔΑΚ

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη

 Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι κι επίσημα παίκτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός, καθώς η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το 2024.

Κατερίνη: Ποινή φυλάκισης 12,5 ετών επιβλήθηκε σε 61χρονο δάσκαλο για ασέλγεια στην ανήλικη ανιψιά του

 Η κοπέλα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τη δικογραφία κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 16 της χρόνια - Ti υποστήριξε στην απολογία του ο 61χρονος

Ποινή κάθειρξης 12,5 ετών επιβλήθηκε σε 61χρονο δάσκαλο στην Κατερίνη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου με θύμα την ανιψιά του, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, αλλά και για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Καλοκαίρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Αυτό το καλοκαίρι όλα ξανά αρχίζουν αλλιώς … !!

48 εξαιρετικά εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 4 έως και 8 ετών από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. 

Με σκοπό την προαγωγή της φιλαναγνωσίας και την ευαισθητοποίηση των μικρών της φίλων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ο ενεργός αυτός πολιτιστικός και εκπαιδευτικός οργανισμός, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και οργανώνει – υλοποιεί, έναν κύκλο επιμορφωτικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αγαστή όπως πάντα συνεργασία με τα Δημοτικά Παρκινγκ της πόλης μας. 

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο Γιάννης Συμεωνίδης στον πάγκο της Ελπίς Ανδρομάχης

 Η Ελπίς Ανδρομάχης, συνεχίζοντας να στηρίζει τους νέους προπονητές, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη Συμεωνίδη.

Σάρωσαν οι αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης στο διεθνές τουρνουά στο Μλαντένοβατς της Σερβίας

1η στο βάθρο η Ελλάδα στο ομαδικό.

Με πολλά μετάλλια και πολλές εμπειρίες γύρισαν από την Σερβία οι αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης.

Πυρκαγιά σε έκταση 10 στρεμμάτων καλαμιάς κοντά στο γήπεδο του Σβορώνου

 Η μαρτυρία του προέδρου της κοινότητας Σβορώνου Χρήστου Κωνσταντινίδη:

"Σήμερα στον Σβορώνο Πιερίας  προκλήθηκε πυρκαγιά σε έκταση 10 στρεμμάτων καλαμιάς που βρίσκεται στην περιοχή του γηπέδου κοντά στα σπίτια του χωριού κατά το μεσημέρι, καθώς επίσης στις 8 το απόγευμα μετά από ειδοποίηση κατοίκου, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική  για τον απεγκλωβισμό και την σωτηρία ενός γερακιού το οποίο ήταν σφηνωμένο στα κάγκελα του γηπέδου μας.

Δήμος Κατερίνης: Δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας


«Μια αγκαλιά για την Τρίτη e-λικία»

- Παρασκευή 01/07 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης

Ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό της Κατερίνης με θέμα το δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης,την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 11:00, από την μη κερδοσκοπική οργάνωση PeopleBehind σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και τη ΔΗ.ΚΕ.ΔΗΚ.

«Αίτημα άμεσης επίλυσης κυκλοφοριακών προβλημάτων διέλευσης των οδηγών στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης λόγω έργων εν μέσω της θερινής τουριστικής περιόδου 2022»

Ο Δήμος Κατερίνης αποτελεί έναν άκρως τουριστικό προορισμό με μεγάλη εισροή επισκεπτών, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.  Στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής μας αλλά και σε όλο το εύρος και μήκος του δήμου μας λειτουργούν τουριστικές επιχειρήσεις, η ομαλή λειτουργία των οποίων αποτελεί κύριο οικονομικό μοχλό της ευρύτερης κοινωνίας της Κατερίνης που είναι η πρωτεύουσα του Νομού Πιερίας.

ΚΤΕΛ Πιερίας: Τα νέα δρομολόγια από και προς Αθήνα

Ενημερωτική ομιλία για την «Ενδοοικογενειακή Βία» από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Κατερίνης

 - Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνηςτου Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης, πραγματοποίησαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα η Κοινωνική Λειτουργός - Χρυσούλα Μοσχολούρη και η Νομικός –Σοφία Σαλαμπασίδου.

Ελεύθερος από τον Θερμαϊκό Κορινού, ο Γιάννης Πιατίδης - Ευχαριστήριο

Παρελθόν από το ρόστερ του Θερμαϊκού Κορινού αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Πιατίδης. Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή.

Δήμος Κατερίνης: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια στον Κάτω Άγιο Ιωάννη

- Επιπλέον, υλοποιήθηκαν & παρεμβάσεις εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων

Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Κατερίνης, οι παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη στην Δημοτική Ενότητα Κορινού. 

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πιερίας: Πρόσκληση σε συνέλευση

 Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πιερίας, καλεί τους προπονητές του νομού μας, είτε είναι μέλη του Συνδέσμου, είτε όχι, σε Συνέλευση την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας που βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο της Νέας Εφέσσου, με θέματα προς συζήτηση τα εξής:

Χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα Νατσιοπούλου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Και ποιος δε θα ήθελε να είναι σήμερα στα παπούτσια του προπονητή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης Νίκου Μαντζώλη. Στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς εντός Ελληνικού εδάφους και πετυχαίνοντας ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ, η 17χρονη αθλήτρια του Αρχέλαου, Κατερίνα Νατσιοπούλου με χρόνο 56.34 πήρε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 400 μέτρων Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 2022 και την 9η στο Π.Π. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 29 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: Διεθνείς αγώνες του Ιστιοπλοϊκού Όμιλου Θεσσαλονίκης

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης βρέθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, με το τμήμα Κωπηλασίας, στους Διεθνείς αγώνες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη Βόλβη. Οι αθλητές του συλλόγου μετά από όμορφες και δυνατές κούρσες κατέκτησαν 5 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

 ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Η Δημοτική Αστυνομία, μια υπηρεσία πάντα κοντά στον πολίτη, σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους δημότες που έχουν αδυναμία μετακίνησης λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας θα διενεργεί αυτοψία για την βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής.

Έναρξη θερινών μαθημάτων προετοιμασίας για την Γ' Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνοςτον Ιούλιο θα ξεκινήσουν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους υποψηφίους της Γ΄ Λυκείου. 

Η τρίτη τάξη του λυκείου είναι πολύ απαιτητική, λόγω των πανελληνίων εξετάσεων που δίνουν οι μαθητές στο τέλος του σχολικού έτους. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η έγκαιρη και σωστή θερινή προετοιμασία για τους μαθητές της Γ' Λυκείου,  που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου,προκειμένου οι μαθητές να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει και να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Τελετή λήξης ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021-2022

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Έπεσε με ιδανικό και φαντασμαγορικό τρόπο η αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 για τα τμήματα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Νέες θέσεις εργασίας από την Family House Κατερίνης

 Θέσεις εργασίας: Ηλεκτροσυγκολλητές

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο: info@familyhouse.com.gr

Ακαδημία Σ.Φ.Κ. Πιερικός Από το γήπεδο μέχρι τα αστέρια!/Γιορτή λήξης 2021-22


Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 25/6

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 25 Ιουνίου

Ελεύθερος απο τον Καλλιθεακό ο Τάσος Οκουτσόγλου

 Δε θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο έμπειρος Τάσος Οκουτσόγλου και ο Καλλιθεακός.

Ακαδημία 25ης Μαρτίου: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

 Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της σήμερα με τους καθιερωμένους αγώνες μεταξύ παιδιών και γονέων. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και την άψογη συνεργασία που είχαμε και αυτήν χρονιά.

Αντιπροσωπεία της Ουκρανικής πόλης Drohobych στον δήμαρχο Κατερίνης

Την αποστολή της Ουκρανικής πόλης Drohobych υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/06) στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας ήταν ο δήμαρχος της πόλης Drohobych, κ. Taras Kuchma.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Κ18 ο Παναγιώτης Κυβελίδης

 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Κ18 - Porec Croatia 2022

Σήμερα Σάββατο στις 11.00πμ ώρα Ελλάδος αρχίζουν οι αγώνες για τις κατηγορίες Αγόρια: -81 / -90 /+90 κιλά & Κορίτσια: -70 / +70 κιλά. 

Δίκτυο ηλεκτρονικών σειρήνων πολιτικής προστασίας εγκαθιστά ο Δήμος Κατερίνης

Στην έγκαιρη προειδοποίηση για την προστασία του πληθυσμού κυρίως σε ακραία  καιρικά φαινόμενα και καταστάσεις, αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά η εγκατάσταση Δικτύου   Ηλεκτρονικών Σειρήνων, στην οποία προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.  

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Στον πρώτο διεθνή αγώνα κωπηλασίας Μικρής Βόλβης ο ΝΟΚΑΤ


 
1ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Για τον πρώτο διεθνή αγώνα κωπηλασίας Μικρής Βόλβης ετοιμάζεται η κωπηλατική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: 1o Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού & του Δάσους

Ένα Μοναδικό Ταξίδι Γεύσεων & Εμπειριών ξεκινά!

- Αύριο Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Ιουνίου - Άγιος Δημήτριος, Δήμος Κατερίνης

Σε μία γαστρονομική γιορτή με θεματικές διαδρομές εμπειρίας απλωμένες στα Πιέρια Όρη, σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές, με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα και τους ανθρώπους που επενδύουν στην ευλογημένη αυτή γη, μας προσκαλεί η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δ. Κατερίνης.

Κέντρο Πρόληψης Ν. Πιερίας ΑΤΡΑΚΤΟΣ: Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2022

 Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, στις 7 Δεκεμβρίου 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε ΌΛΗ την πόλη της Κατερίνης


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 θα υπάρχει καθολική διακοπή νερού στην πόλη της Κατερίνης έως και τις 7 το απόγευμα.

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ

Η προσωπική προσπάθεια στο γνωστό  στοίχημα με τον εαυτό μας, το ακατάπαυστο δημιουργείν,  δηλαδή το να πετύχεις κάτι όμορφο, παντός καιρικών συνθηκών, να συνδυάζεις πράγματα, να συντονίζεις ανθρώπους διαφορετικών βαθμίδων και τίτλων, να υπάρχει αλληλεπίδραση, σεβασμός, αυτοματισμός, κινητικότητα κάτι που με εκφράζει αφάνταστα, καθώς και ενα μεγάλο ποσοστό  κοινωνικότητας, το να σου προσφέρουν βοήθεια να  δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό, ομορφαίνοντας ακόμη περισσότερο αυτό που όλοι σε αυτό το τομέα αγαπάμε που δεν είναι τίποτε άλλο απ' τον  αθλητισμό και την τέχνη.

Ο Οργανισμός Τουρισμού προωθεί στη Γερμανία τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη – Πιερία

 Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines προγραμμάτισε ταξίδι εξοικείωσης επαγγελματιών του τουρισμού του ομίλου RTK. Ο όμιλος RTK Group (Raiffeisen Tours Cooperation) έχει κάτω από την ομπρέλα του 3.300 ταξιδιωτικά γραφεία.

Μετά τη ζέστη έρχονται καταιγίδες και μπουρίνια σήμερα στη Μακεδονία

Με αρκετή ζέστη θα κυλήσει το 24ωρο που ανοίγεται μπροστά μας αλλά θα έχουμε και καταιγίδες το απόγευμα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Για σήμερα, Πέμπτη η μέρα ξεκινάει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη χώρα αλλά από το απόγευμα και μετά προς τα βόρεια ανατολικα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες ενώ δεν αποκλείονται και οι χαλαζοπτώσεις και τα επικίνδυνα πλημμυρικά φαινόμενα.

Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και Φοροζίδης Παναγιώτης στην επιλογή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων


 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του  Σχινιά , βρίσκονται οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και Φοροζίδης Παναγιώτης, συμμετέχοντας στο προπονητικό κοινόβιο, από το οποίο θα γίνει η επιλογή της Εθνικής Ομάδας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 27 με 31 Ιουλίου 2022.

Το  Δ.Σ. και  σύσσωμη η οικογένεια του Ομίλου εύχονται στους κωπηλάτες μας καλές προπονήσεις !!!


ΕΛ.Π.ΠΙ. στο 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ βουνού

 ΠΙΕΡΙΑ  « Τόπος να ζεις, τρόπος ζωής και με ποδήλατο!»

ΕΛ.Π.ΠΙ. Καλοκαίρι 2022!

Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και στην Πιερία. Η βενζίνη, πετρέλαιο και  αέριο  στα ύψη, μαζί με τα είδη καθημερινής ανάγκης και το κόστος ζωής κυριολεκτικά γίνεται δυσβάσταχτο για πολλούς συμπολίτες μας . Ταυτόχρονα η  Μύκονος και η Σαντορίνη «βουλιάζουν» από  ‘Ντράγκες’ και τζάμπα μάγκες, που μόλις έρθει ο γνωστός λογαριασμός , λιποθυμάνε !