Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε ΌΛΗ την πόλη της Κατερίνης


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 θα υπάρχει καθολική διακοπή νερού στην πόλη της Κατερίνης έως και τις 7 το απόγευμα.

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ

Η προσωπική προσπάθεια στο γνωστό  στοίχημα με τον εαυτό μας, το ακατάπαυστο δημιουργείν,  δηλαδή το να πετύχεις κάτι όμορφο, παντός καιρικών συνθηκών, να συνδυάζεις πράγματα, να συντονίζεις ανθρώπους διαφορετικών βαθμίδων και τίτλων, να υπάρχει αλληλεπίδραση, σεβασμός, αυτοματισμός, κινητικότητα κάτι που με εκφράζει αφάνταστα, καθώς και ενα μεγάλο ποσοστό  κοινωνικότητας, το να σου προσφέρουν βοήθεια να  δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό, ομορφαίνοντας ακόμη περισσότερο αυτό που όλοι σε αυτό το τομέα αγαπάμε που δεν είναι τίποτε άλλο απ' τον  αθλητισμό και την τέχνη.

Ο Οργανισμός Τουρισμού προωθεί στη Γερμανία τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη – Πιερία

 Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines προγραμμάτισε ταξίδι εξοικείωσης επαγγελματιών του τουρισμού του ομίλου RTK. Ο όμιλος RTK Group (Raiffeisen Tours Cooperation) έχει κάτω από την ομπρέλα του 3.300 ταξιδιωτικά γραφεία.

Μετά τη ζέστη έρχονται καταιγίδες και μπουρίνια σήμερα στη Μακεδονία

Με αρκετή ζέστη θα κυλήσει το 24ωρο που ανοίγεται μπροστά μας αλλά θα έχουμε και καταιγίδες το απόγευμα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Για σήμερα, Πέμπτη η μέρα ξεκινάει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη χώρα αλλά από το απόγευμα και μετά προς τα βόρεια ανατολικα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες ενώ δεν αποκλείονται και οι χαλαζοπτώσεις και τα επικίνδυνα πλημμυρικά φαινόμενα.

Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και Φοροζίδης Παναγιώτης στην επιλογή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων


 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του  Σχινιά , βρίσκονται οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και Φοροζίδης Παναγιώτης, συμμετέχοντας στο προπονητικό κοινόβιο, από το οποίο θα γίνει η επιλογή της Εθνικής Ομάδας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 27 με 31 Ιουλίου 2022.

Το  Δ.Σ. και  σύσσωμη η οικογένεια του Ομίλου εύχονται στους κωπηλάτες μας καλές προπονήσεις !!!


ΕΛ.Π.ΠΙ. στο 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ βουνού

 ΠΙΕΡΙΑ  « Τόπος να ζεις, τρόπος ζωής και με ποδήλατο!»

ΕΛ.Π.ΠΙ. Καλοκαίρι 2022!

Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και στην Πιερία. Η βενζίνη, πετρέλαιο και  αέριο  στα ύψη, μαζί με τα είδη καθημερινής ανάγκης και το κόστος ζωής κυριολεκτικά γίνεται δυσβάσταχτο για πολλούς συμπολίτες μας . Ταυτόχρονα η  Μύκονος και η Σαντορίνη «βουλιάζουν» από  ‘Ντράγκες’ και τζάμπα μάγκες, που μόλις έρθει ο γνωστός λογαριασμός , λιποθυμάνε !