Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ» έχουν μπερδέψει τα φωτιστικά με τις λάμπες

Σχετικά με τη ανακοίνωση της Δημ. Παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

Μια αξέχαστη γιορτή για τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μια μοναδική ημέρα χαράς  και κεφιού είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, τα ωφελούμενα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ από την περιοχή της Πιερίας  αλλά και οι μητέρες τους. Έπειτα από μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά, και μετά το τέλος της σχολικής περιόδου, ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ διοργάνωσε σε συνεργασία με το ChopperRidersClub στην Καλλιθέα Πιερίας ένα μοναδικό απόγευμα για τους μικρούς μας φίλους.

Δήμος Κατερίνης - Δημοτικά Πάρκινγκ Σε εξέλιξη η ανάπλαση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των χώρων στο Δημαρχείο Κατερίνης και συγκεκριμένα στο αίθριο του κτιρίου, καθώς και στους δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Σε τουρνουά με Ηρακλή στη Λάρισα η ακαδημία της 25ης Μαρτίου

 Σε τουρνουά με τον Ηρακλή Λάρισας στη Θεσσαλική πόλη συμμετείχε η ακαδημία ποδοσφαίρου της 25ης Μαρτίου το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η επίσημη σελίδα του συλλόγου, έκανε αναφορά στην ποδοσφαιρική συνάντηση των τμημάτων:

Ευχαριστίες του τμήματος «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» Κατερίνης ΑΧΕΠΑ -ΕΛΛΑΣ

 Το τμήμα AHEPA KATERINI εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή έναρξης του Εθνικού Συνεδρίου της  AHEPA HELLAS

 Επίσης ευχαριστεί όλως ιδιαιτέρως για την «λόγω ή έργω» υποστήριξη τους :

Οργανισμός Πολιτισμού Δήμου Κατερίνης - ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Η Κατερίνη σε πρώτο πρόσωπο - θεατρικός περίπατος στο ιστορικό παρελθόν της πόλης

- Έναρξη σήμερα στις 20:30 στην πλατεία Ελευθερίας

Έναν τετραήμερο θεατρικό περίπατο στο ιστορικό παρελθόν της πόληςπαρουσιάζει το θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: Οδηγίες αντιμετώπισης του καύσωνα

-Κλιματιζόμενος χώρος στο Β’ΚΑΠΗ (δημοτικό πάρκο) για την προστασία ευπαθών ομάδων

Με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες (κατά τόπους έως και  40 με 41 βαθμούς Κελσίου),που αναμένονται από αύριο έως και την Κυριακή και στην περιοχή μας,σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης,απευθύνει έκκληση στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να παραμένουν σε δροσερούς χώρους. 

Στέλιος Καλαϊτζίδης και Παναγιώτης Παρασίδης στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προπονητών Ελλάδος

 Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ 18 και 19-6-2022 στην πόλη των Ιωαννίνων, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π),την οποία διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ιωαννίνων.