Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Πλημμέλημα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Κακούργημα ο Απόλλωνας Πόντου

Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την απόφαση της ΕΕΑ να κρίνει βαρεία την παράβαση της ΠΑΕ. Κι αυτό γιατί ουδεμία σχέση έχουν η υπόθεση του Απόλλωνα Πόντου με αυτήν του Πιερικού ΓΙΑ τον απλούστατο λόγο ότι:

Ερχεται η «ψυχρή λίμνη» το Σαββατοκύριακο -Βελτίωση από την ερχόμενη εβδομάδα

 Αστάθεια θα συνεχίσει να παρουσιάζει και σήμερα ο καιρός, αφού οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχές και καταιγίδες για ακόμη μία μέρα. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι εντονότερα -κυρίως από το μεσημέρι και έπειτα- στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων.

Πιερία: Χειροπέδες και πρόστιμο σε άνδρα για εμπρησμό

 Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κατερίνης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην αγροτική περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα του δήμου Δίου – Ολύμπου Πιερίας.

Οι αθλήτριες στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, που κάνουν γνωστή την Κατερίνη σε Ελλάδα και Ευρώπη

 Κατερίνα Νατσιοπούλου και Σοφία Κωνσταντινίδου, εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους, συμμετέχουν σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με την φανέλα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, κάνουν γνωστό το όνομα της Κατερίνης σε Ελλάδα και Ευρώπη.