Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ΥΠΑΙΘ και ΕΠΟ «ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»

Πραγματοποιήθηκε το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Πάσα στα Θρανία», με σχετική έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. 

Δεν εκδικάστηκε η καταγγελία του Πιερικού - Ζήτησε και πήρε αναβολή ο Απόλλωνας Πόντου

 Πήρε αναβολή η εκδίκαση της καταγγελίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ,  κατά του Απόλλωνα Πόντου, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα απο τον αθλητικό δικαστή της Super League 2. 

Θερινό Σινεμά στην πόλη «Συντροφιά με τα Αστέρια»σε συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης και της Κινηματογραφικής Λέσχης

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

05/07 ΕΩΣ 09/08, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Την επιτυχημένη του διαδρομή για τρίτη χρονιά διανύει το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια».

Δήμος Κατερίνης: Για την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας αναχώρησαν 105 αθλητές - αθλήτριες

- Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Με προορισμό την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων (UNITED WORLD GAMES), στο Klagenfurt της Αυστρίας, όπου ο Δήμος Κατερίνης, με αφορμή την αδελφοποίησή του με τον Δήμο Moosburg έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη χώρα μας, αναχώρησε σήμερα από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, πολυμελής αποστολή νέων αθλητών – αθλητριών της πόλης μας. 

Προσφορά εργασίας

Σήμερα στο σκαμνί ο Απόλλων Πόντου για την ΒΑΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ στο μετοχικό του

Κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League 2 ο Απόλλωνας Πόντου, για την ΒΑΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ όπως χαρακτήρισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, των διατάξεων των άρθρων 69 §§ 8, 12 του Ν 2725/1999.

Η εξόδιος ακολουθία στη Νάουσα Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΩΤΣΙΟ

  Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, παράγοντες, καθώς και η αθλητική οικογένεια της καλαθόσφαιρας, αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο με την έντονη κοινωνική δράση, τον αείμνηστο Αλέξανδρο (Αλέκο) Τσιώτσιο.

  Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά του τόπου καταγωγής του μεταστάντα, στη Νάουσα, ως και η ταφή στο τοπικό νεκροταφείο. Μεταξύ των παρευρισκομένων σημαντικός αριθμός πολιτών από την Κατερίνη, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσίας τους τον εκλιπόντα, απευθύνοντας το ύστατο χαίρε,

Το τριήμερο 17-18-19 Ιουνίου 2022 ΤΟ 23ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Ιδιαίτερα τιμητική για την Κατερίνη η φιλοξενία του εθνικού συνεδρίου του Ελληνικού τμήματος της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης της ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ, το οποίο θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 17-18-19 Ιουνίου 2022 στην Πιερία . 

  Το τμήμα Κατερίνης «Ολύμπιος Ζευς» θα είναι ο οικοδεσπότης που θα υποδεχτεί την διοίκηση της ΑΧΕΠΑ -ΕΛΛΑΣ καθώς και τις αντιπροσωπείες τμημάτων από όλη την επικράτεια . 

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: ΙΠΠΟcampΟΣ 2022

Τα σχολεία κλείνουν, ώρα για θάλασσα, παιχνίδι, ιστιοπλοΐα και δημιουργία.

Μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης του Ιππόκαμπου, έτσι και φέτος,ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης περιμένει, από τις 20 Ιουνίου 2022 και για 10 ολόκληρες εβδομάδες,τους μικρούς του φίλους για να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν τη θάλασσα!!!

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ & ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ως ημερομηνία έναρξης αποφασίστηκε η 01.07.2022

Ως ημερομηνία λήξης αποφασίστηκε η 30.06.2023

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ"

 Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες.

Οι θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου κατανέμονται ως εξής: