Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΩΤΣΙΟΣ

   Μια πολυσχιδής προσωπικότητα με ενασχόληση στο εμπόριο ανθέων, αλλά και τεράστια προσφορά στον κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό ιστό της Πιερίας και γενικότερα, ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Τσιώτσιος, αποδήμησε εις Κύριον.

  Ο εκλιπών στη διάρκεια του βίου του έτυχε της αγάπης και του σεβασμού όλων λόγω του μειλίχιου χαρακτήρα του, του αλτρουισμού που τον χαρακτήριζε και της άοκνης διάθεσης για προσφορά με ότι ασχολείτο.  

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Συλλυπητήριο μήνυμα

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Αλέξανδρου (Αλέκου) Τσιώτσιου. Υπηρέτησε επάξια τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης μας και διακρίθηκε στον επαγγελματικό χώρο με αξιοπρέπεια και συνέπεια. Η προσφορά του δεν θα ξεχαστεί. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

Αιωνία του η μνήμη.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ "ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ_ΧΟΥΡΟΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΙΣΤΑ

 

ΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Διανύοντας την αρχή του τέλους μιας δύσκολης εποχής

Του Κωνσταντίνου Χουρίδη

 Είχα γράψει στο παρελθόν, πριν την πανδημία, πως ό,τι θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολο, εάν δεν αναλογιστεί ο καθένας ξεχωριστά την πραγματικότητα που έπεται. Μια κοινωνία είναι ένα συλλογικό «προϊόν» όπου συγκρούονται απόψεις και ιδέες και επιλέγονται οι επικρατέστερες με κανόνα την πλειοψηφία σαν δημοκρατικό μέσο ευρείας συλλογικότητας για το κοινό καλό.

Έφυγε ο Κατερινιώτης Μπασκετάνθρωπος Αλέκος Τσιώτσιος

Ένας απο τους σπουδαιότερους μπασκετάνθρωπους της περιοχής μας, ο Αλέκος Τσιώτσιος, πέρασε σήμερα στο πάνθεον της αιωνιότητας. Συνέδεσε το όνομα του με τις καλύτερες στιγμές του αθλήματος στην Πιερία, με κυριότερη αυτή της ανόδου του Πιερικού στην Ά εθνική κατηγορία το 1982.

Τα στενά του Αλιάκμονα, εκεί που τα Πιέρια συναντούν το Βέρμιο: Δείτε το επιβλητικό βίντεο

Εκεί που τα Πιέρια συναντούν το Βέρμιο υπάρχει μια στενή και απόκρημνη χαράδρα , που την διαρρέει ο ποταμός Αλιάκμονας σχηματίζοντας τους όμορφους μαιάνδρους του. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή ως τα στενά του Αλιάκμονα και χαρακτηρίζεται από πυκνά φυλλοβόλα δάση και επιβλητικούς βραχώδεις όγκους.

Λεηλάτησαν όλους τους τάφους σε κοιμητήριο στην Κατερίνη

 Συνελήφθησαν δύο Έλληνες "κυνηγοί" χαλκού ηλικίας 29 και 57 χρόνων - Είχαν ξηλώσει αντικείμενα αξίας άνω των 7.500 ευρώ.

UEFA Nations League και Ελλάδα – Κόσοβο σήμερα στις μεταδόσεις της ημέρας (12/6)

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 12 Ιουνίου

ΓΙΟΡΤΉ ΕΝΟΡΊΑΣ 2022 !!! ΕΝΟΡΊΑ ΑΓΊΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΌΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!