Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Χωρίς υπαιτιότητα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, γι αυτό δεν πήγε - "Ανοίγματα" εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για ΠΑΕ της SL2

 Σε αντίθεση με τα καταγγελλόμενα εναντίον του Απόλλων Πόντου που η υπόθεση του χαρακτηρίστηκε και ποινικά κολάσιμη με την παραπομπή της και στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

ΕΠΟ: Επενδύει σε κονκάρδες και μπρελόκ, κόβει την επιχορήγηση στη Γ’ Εθνική και στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ!

 Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκος, που επαναλαμβάνει διαρκώς ότι θα ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μάλλον δεν έχει γνώση του προϋπολογισμού του 2023, που φέρει την υπογραφή των Δημητρίου, Τζαφέρη και Φιλιππούση και ψηφίστηκε στην τελευταία γενική συνέλευση.

Γ.Α.Σ Σβορώνου: Λύση συνεργασίας με τον προπονητή ακαδημιών κ. Γιώργο Μπεκιάρη!

 Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον προπονητή των ακαδημιών κ. Γιώργο Μπεκιάρη. 

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Ευχαριστήριο

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον ιατρό κ. Αθανάσιο Ευαγγέλου για την διαχρονικά ανιδιοτελή προσφορά του προς τον σύλλογο μας.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Διασωστική Ομάδα Πιερίας: Παιδιατρικό σεμινάριο του ERC στους Νέους Πόρους''

'PBLS COURSE

Tην Κυριακή στις 22 Μαΐου, εκπαιδεύτριες της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας βρέθηκαν στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας, στους Πόρους της Πιερίας. Εκεί μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων, την οποία ενστερνίστηκαν με μεγάλη προθυμία επαγγελματίες καταστημάτων και απλοί πολίτες της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μια πιστοποίηση του ERC πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής σε Παιδιά και Βρέφη (PΒLS COURSE). Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί πως είχε προηγηθεί η εκπαίδευση και η πιστοποίησή τους πάνω στη Βασική Υποστήριξη Ζωής σε ενήλικες.

Σοφία Μαυρίδου: “Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αποδεικνύουν την ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ των θαλασσίων νερών της Πιερίας”

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εστάλη στις 6 Ιουνίου 2022 και αφορούσε στις ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών της Π.Ε. Πιερίας, όσον αφορά στο ζήτημα της φερόμενης ρύπανσης των θαλασσίων νερών της περιοχής μας δεσμεύτηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν.

Γ.Α.Σ Σβορώνου: Λύση με Γιάννη Βαρβούτη

 Λύση συνεργασίας με τον πρωταθλητή-προπονητή κ. Βαρβούτη Γιάννη!

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Γ.Α.Σ Σβορώνου ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Βαρβούτη Γιάννη.