Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Ανακοίνωσε Χρήστο Τερζίδη στο τεχνικό team

 Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Τερζίδη ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας!

Πιερικός Αρχέλαος: Η Νικολέτα Κιολέογλου στην προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων!

Η Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την επιλογή 16 αθλητριών που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων εν όψει του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Ανάμεσα στις επιλογές είναι και η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου Νικολέτα Κιολέογλου.

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για τον Πιερικό

«Να εφαρμόσουν άμεσα και χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή τις επιταγές του νόμου», ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης από τις ποδοσφαιρικές αρχές, δηλώνοντας την πλήρη συμπαράστασή του στον δικαστικό αγώνα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για παραμονή στην κατηγορία.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Συγχαρητήρια Επιστολή

 Νέο Κεραμίδι 8 Ιουνίου 2022,

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θέλει να εκφράσει τα Συγχαρητήρια προς όλα τα μέλη και το προσωπικό της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς επίσης τα μέλη των Επιτροπών της ΕΠΣ Πιερίας, τους που με την συνεχή και αντικειμενική προσπάθεια τους αναβαθμίζουν κάθε χρόνο, το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Πρακτορείου μας μεγαλώνει !

 JOIN OUR TEAM !!!!

Η ομάδα του Πρακτορείου μας μεγαλώνει !

Εάν θέλεις να εντάχθεις στην ομάδα μας στείλε μας μήνυμα !


Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΔΟΥΓΚΑΣ.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Βασίλη σε ευχαριστούμε

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στα τελευταία 3 χρόνια επιτυχιών του Εθνικού Νέου Κεραμιδιου, ο Βασίλης Χατζηδιμπας υπήρξε βασικός πρωταγωνιστής. Μόνο ωραία συναισθηματα πλημμυρίζουν τις αναμνήσεις μας.

Μεγάλη προσοχή, έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού από τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Μάλιστα η κακοκαιρία δεν θα είναι προσωρινή καθώς το συγκεκριμένο κύμα θα μας απασχολήσει και από τα δυτικά μέσα στην Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Εστία Πιερίδων Μουσών: Αρχαιολογική περιήγηση στα δυτικά του Ολύμπου

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 19:30 η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Εστίας Πιερίδων Μουσών σας καλεί στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης "Εκάβη" (άνω όροφος) για μια αρχαιολογική περιήγηση στα δυτικά του Ολύμπου. Οδηγός μας θα είναι η προϊσταμένη της ΕΦΑ Λάρισας και αν. προϊσταμένη της ΕΦΑ Πιερίας, αρχαιολόγος κα Σδρόλια Σταυρούλα. 

Για την Εφορεία Λόγου και Τέχνης,

Ζαρώτης Διονύσης

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

  Στην ανάδειξη του νέου κεντρικού πανελλαδικού διοικητικού συμβουλίου  και των νομαρχιακών παραρτημάτων  προέβησαν  τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

   Στην Πιερία η εκλογική διαδικασία υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, κατά την οποία το σώμα των μελών για το Νομαρχιακό Παράρτημα Πιερίας, ανέδειξε παμψηφεί γραμματειακό εκπρόσωπο τον Βιργίλιο (Λάκη) Κομνηνό.

Εστία Πιερίδων Μουσών: Εαρινές Ημέρες με αναδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι

 Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις Εαρινές Ημέρες της Εστίας Πιερίδων Μουσών φιλοξενήθηκε το ρεμπέτικο τραγούδι. Χάρη στη σαφή και περιεκτική ομιλία του κ. Γιώργου Ευαγγέλου, το φιλόμουσο κοινό είχε την ευκαιρία με μια αναδρομή στον χρόνο να περιηγηθεί στα μέρη που γέννησαν το ρεμπέτικο αλλά και να αντιληφθεί ποιοι παράγοντες ευνόησαν τη διάδοσή του και ποιες συνθήκες το διαμόρφωσαν όπως το ξέρουμε.