Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

“Yπο έρευνα πρώην διαιτητές ποδοσφαίρου για μαύρο χρήμα από δωροδοκίες και στημένα ματς”!

 Ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διενεργεί έρευνα σε βάθος για μαύρο χρήμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

ΜΑΣ 25ης Μαρτίου: Ευχαριστήριο

 Τέλος της δεύτερης μέρας και ολοκλήρωση του πρώτου μας τουρνουά! Ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες, τα παιδιά και τους προπονητές τους, τους ανθρώπους που βοήθησαν εθελοντικά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης παρά την υπερβολική ζέστη που επικράτησε σήμερα.

100% δικαίωση για τον Σάκη ΤΖΗΜΑ!

Τα έλεγε ο Σάκης Τζήμας, ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου αλλά κάποιοι θεωρούσαν υπερβολικές και αστείες τις επισημάνσεις του για την Θεσσαλική ομάδα.

Σπύρος Κουλκουδίνας: Συγχαρητήρια στον Γ.Α.Σ Σβορώνου

 Συγχαρητήρια στον  Γ.Α.Σ Σβορώνος για την άνοδο στη Γ΄εθνική!

Συγχαρητήριο μήνυμα Φώντα Μπαραλιάκου για την άνοδο του Γ.Α.Σ Σβορώνου στην Γ΄ Εθνική

 Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Γ.Α.Σ Σβορώνου για την πανάξια άνοδό του στην Γ΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΛΑΤΩΝ

-Με  ιδιαίτερο  ενδιαφέρον παρακολούθησαν  οι  μαθητές   και  οι  καθηγητές  του  εκπαιδευτικού  συγκροτήματος  ΠΛΑΤΩΝ   που  φιλοξενούνται  στις  εγκαταστάσεις από  το  πρόγραμμα  ΕΡΑΣΜΟΥΣ  από  ξένες  χώρες  την  παρουσίαση  του  ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ   <ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ>,  από  τον  συμπολίτη  μας  κ.Γιάννη  Τοπαλίδη   γνωστό  Δάσκαλο  Πολεμικών  Τεχνών.

Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Συγχαρητήρια στον ΓΑΣ Σβορώνου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

«Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση, στους προπονητές αλλά και στους φιλάθλους του ΓΑΣ Σβορώνου, που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας, η οποία στέφθηκε από τη σπουδαία επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ελπίς Ανδρομάχης: Συγχαρητήριο

 
Η Ελπίς Ανδρομάχης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου για την άνοδό της και εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας!

ΕΠΣ Πιερίας: Συγχαρητήρια Επιστολή

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, με την ευκαρία της οληκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θέλει να εκφράσει τις Ευχαριστίες και τα Συγχαρητήρια της προς όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν σε αυτή.

Ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΚ: Αλήθειες και ψέματα για το βιολογικό

 Στον απόηχο των καταγγελιών για ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος από την Ε.Ε.Λ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης θα αναφερθούμε σε Αλήθειες και Ψεύδη:

Είναι αληθές πως η ίδια η φύση έχει την ικανότητα να αυτοπροστατεύεται διαθέτοντας τους κατάλληλους αμυντικούς μηχανισμούς. Απόρροια ενός τέτοιου μηχανισμού αποτελεί η εμφάνιση του φυτοπλαγκτόν. Η άπνοια, η πολύ υψηλή θερμοκρασία και η αποθέσεις των ποταμών και καναλιών με τα κατάλοιπα των λιπασμάτων αποτελούν τις βασικές αιτίες που οδηγούν στην εμφάνιση του φυτοπλαγκτόν.