Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου ολοκληρώνεται το Τουρνουά υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας

Το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του Τουρνουά υποδομών “ΑΝΟΙΞΗ 2022” της ΕΠΣ Πιερίας.

Δήμος Κατερίνης: Εξώδικα σε 14 ιδιώτες παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας για καθυστέρηση απόδοσης εισπραχθέντων δημοτικών τελών

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε νόμιμo μέσο για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα από τους ιδιώτες παρόχους ηλεκτρικήςενέργειας, είναι ο Δήμος Κατερίνης, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννης Νταντάμης.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν –ανεξαρτήτως αποτελέσματος- την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου. 

Οι γονείς σας, οι εκπαιδευτικοί σας, όλοι μας, είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια που κάνατε, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για αυτές τις εξετάσεις. Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι σε όλους τους διαγωνιζόμενους καλή επιτύχια!


Ο Δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος


Η Παραλία Κατερίνης υποδέχεται το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021-2022

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους αθλητές και αθλήτριες του, που συμμετέχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Ευχόμαστε να δικαιωθούν οι κόποι τους και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Ευχαριστήριο οικογένειας Ευγενίας Μανιουδάκη - Κίτσα, προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τα συλλυπητήρια μηνύματα και τις συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, στο βαρύτατο πένθος που βιώνουμε για την αναπάντεχη απώλεια της λατρεμένης μας Ευγενίας. Επίσης ευχαριστούμε, όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια ή χρηματικά ποσά αντί στεφάνων. 

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου από την πιανίστρια Εκατερίνα Ελενίδη -Korchilava, στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε όσοι παρευρεθούμε το Σάββατο 4 Ιουνίου,  στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης, Εκάβη,(στον πρώτο όροφο) στις επτά μισή το απόγευμα.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, στο άκουσμα του θανάτου της μητέρας της αθλήτριας μας Χριστίνας Μόσχη εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην ίδια και τους οικείους της.

ΕΥΧΕΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και  μαθήτριες της Πιερίας για τις γραπτές εξετάσεις.

Απόλλων Πόντου και Πιερικός «μονομαχούν» στον... άερα για τις εκατέρωθεν καταγγελίες (ηχητικό)


Ο διοικητικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Πόντου, Γιάννης Μαυρόπουλος, και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού, Μπάμπης Πεΐδης, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησαν για την καταγγελία του Απόλλωνα σε βάρος του Πιερικού και το αντίστροφο.