Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Περιβαλλοντική δράση από τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ στην Κατερινόσκαλα

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ με τους συνοδούς καθηγητές πραγματοποίησαν δράση καθαριότητας στην Κατερινόσκαλα στο πλαίσιο του προγράμματος Environment Online.

Αστέρας Τριποτάμου - Γ.Α.Σ Σβορώνου 2-1

 Παλικαρίσια εμφάνιση απο την ομάδα μας, χωρίς όμως αυτή να επιφέρει κάποιον βαθμό στην μάχη για την άνοδο. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαμε, οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν αντίδραση και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι. Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς στο 2ο ημίχρονο με το γκολ του Κωτσιόπουλου. Λιγο αργότερα, με παρόμοιο τρόπο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα. Παρά τις προσπάθειες μας δεν ηρθε το γκολ που θα μας έδινε το βαθμό.

Εκλογές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Κατερίνη

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος,  παράλληλα με τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. 

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 1 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εθελοντική αιμοδοσία Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"