Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Κλείνει ο κύκλος των προπονήσεων με φιλικό - Ευχές στον Μπάμπη Τσαουσίδη

 Τελευταία ημέρα προπονήσεων για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την σεζόν 2021-22 με φιλικό παιχνίδι με την β΄ ομάδα του Ατρόμητου Κατερίνης που ξεκινά στις 7 μ.μ. στο Νέο Κεραμίδι.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 15χρονη ζητά τη βοήθεια μας

Η 15χρονη Μ.Κ.από την Κατερίνη έχει υποβληθεί σε 4 χειρουργεία και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε ακόμη ένα δύσκολο χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 15.000€ και θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Όλο το Αγρίνιο στο πλευρό του Παναιτωλικού - Στην Κατερίνη για τον Πιερικό;

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, έδειξε και δείχνει με κάθε τρόπο τη στήριξη του στον Πιερικό. Όπως δείχνει και την τεράστια θέληση του να αποκατασταθεί το όνομα του συλλόγου στο πανελλήνιο.

Κατερίνη: 81 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης

 

«Μελωδίες του Ελληνισμού της άλλης πλευράς του Αιγαίου» - Συναυλία στο πλαίσιο των «ΕΑΡΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥΣΩΝ»

 -Κυριακή 29 Μαΐου & ώρα 19:30 - Ανοικτό θέατρο δημοτικού πάρκου

«Μελωδική» εκδήλωση μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης &Πλαταμώνος, ο Δήμος Κατερίνης, ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και η Εστία Πιερίδων Μουσών. 

Ε.Π.Σ. Πιερίας: Αναβολή του Πρωταθλήματος Υποδομών

 Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ οι αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης λόγω υποχρεώσεων των σωματείων που μετέχουν σε άλλες δραστηριότητες.