Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Νίκη 2-1 ο ΓΑΣ Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη 6η αγωνιστική

 Μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική

2ος όμιλος

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Ο Ναυτικός όμιλος Κατερίνηςμε την κωπηλατική του ομάδα βρέθηκε, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022,στην λίμνη της Καστοριάς όπου σε ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν οι κωπηλατικοί αγώνες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αλλαγή ωραρίου των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης, ανακοινώνεται η αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών της, από την 1η Ιουνίου έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022.

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

Στις 24 Μαΐου 2022, για το Βαρέζε της Ιταλίας, αναχώρησε η Εθνική ομάδα κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων για να συμμετάσχει το σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Διαδραστικό μουσείο - Έτοιμη η εφαρμογήτης επαυξημένης πραγματικότητας

Η πρώτη παρουσίαση και επίδειξη της εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας «Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου», θα γίνει από τον Οργανισμό Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π) του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με την εταιρεία «π Τεχνολογίες», την Παρασκευή 27 Μαΐου & ώρα 18:30, στο κατάστημα «Γερμανός».

Στην τελική ευθεία η εκδίκαση της καταγγελίας του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου

 Προχωρά το θέμα, που ανέκυψε από την καταγγελία του Πιερικού για το μετοχολόγιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης

5 χρόνια ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ! (φωτο-βίντεο)


Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας αυτά τα 5 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος μας.
Συνεχίζουμε μαζί, με εχεμύθεια και αξιοπιστία!
Καλά κέρδη ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
 

Ιερά παράκληση ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων

 Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 9μ.μ., στον  Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, θα τελεστεί Ιερά Παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες και τις προαγωγικές εξετάσεις.

5ο Γυμνάσιο Κατερίνης: «2η Διακρατική Συνάντηση του Σχεδίου ERASMUS+ KA229 στην Κατερίνη»

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού προγράμματος  «Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229», Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2020 με τίτλο: “ Caring for Europe - Solidarity with Greece ”,  στο οποίο συμμετέχουν  σχολεία από το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο και  την Γερμανία,  το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης και ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης οργάνωσαν από 9 Μαΐου μέχρι 13 Μαΐου διακρατική συνάντηση.

Για πρώτη φορά ο Δήμος Κατερίνης εκπονεί επιχειρησιακό σχέδιο

Η βούληση και το όραμα της Δημοτικής Αρχής, καθώς και οι προτεραιότητες του αναπτυξιακού σχεδιασμού τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδοαποτυπώνονται στο ολοκληρωμένο τετραετές επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Κατερίνης. 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”

 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”, από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.