Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Δήμος Κατερίνης – ΔΗΚΕΔΗΚ: Παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Δεμερτσίδου "Δημητρός ο σκανταλιάρης"

- Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πνοή και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

- Παρασκευή 27.05.2022 συνεδριακό κέντρο

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚΑστέριος Μπουσνάκης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πνοήκαι τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σας προσκαλούν την Παρασκευή 27.05.2022 στην παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Δεμερτσίδου με τίτλο:"Δημητρός ο σκανταλιάρης", στο συνεδριακό κέντρο.

Κατερίνη: Σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης (Β΄ΔΑΚ 28-29/5)

 

Πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης (Τένις) από την Πιερία

 Σε προηγούμενη αναφορά μας διερωτηθήκαμε αν δύναται  να υπάρχει

Πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης (Τένις) από την Πιερία αλλά καθώς ο χρόνος κυλά ,τα γεγονότα μαρτυρούν ότι  τα όνειρα είναι για τους τολμηρούς και οι πράξεις πολλές φόρες είναι ισχυρότερες από τις λέξεις…

ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ: Γενέθλιο PARTY Σήμερα Δευτέρα 23/5 (19.00΄)


12ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Λ.Ξανθόπουλος": Ευχαριστήριο

 Ο πρόεδρος, η διοίκηση και διοργανωτές του 12ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Λ.Ξανθόπουλος" θέλουν να ευχαριστήσουν απο καρδιάς τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, τον Βουλευτή ΝΔ Πιερίας κ. Μπαραλιάκο, τον πολιτευτή ΝΔ κ. Κουλκουδίνα, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σβορώνου κ. Κωνσταντινίδη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Σβορώνου κ. Χρηστακίδη για την πολύτιμη συμβολή και τιμή που μας έκαναν, παρευρισκόμενοι στην γιορτή του ποδοσφαίρου των παιδιών μας. 

Εποικοδομητική συνάντηση ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΧΕΠΑ-Ε.Π.Μ.

  Το τριήμερο 17-18-19 Ιουνίου 2022, το τμήμα Κατερίνης «Ολύμπιος Ζευς-39»  της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ, φιλοξενεί στην πόλη μας το ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού τομέα της κορυφαίας οργάνωσης του Ελληνισμού, της ΑΧΕΠΑ. 

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Κ-15 ΗΛΙΚΙΑ 2008 ΤΕΤΑΡΤΗ 25/05/2022

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσσο την Τετάρτη25/05/2022 και ώρα 17:00.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Χρονιά επανεκίννησης και νέως επιτυχιών

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή το αγωνιστικό σκέλος της φετινής χρονιάς για το σύνολο των τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου για την σαιζόν 2021-2022. 

Σ.Φ.Κ Πιερικός: Συγχαρητήρια στη διοίκηση και τα στελέχη του ''ΓΑΣ Σβορώνος''

 Η Διοίκηση του Σ.Φ.Κ Πιερικός , οι Αθλητές και οι προπονητές συγχαίρουν τη διοίκηση και τα στελέχη του ''ΓΑΣ Σβορώνος'', για την οργάνωση και διαχείριση του 3ημερου πετυχημένου 12ου Πανελλήνιου  Τουρνουά Ακαδημιών.