Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Tην Δευτέρα 16 Μαΐου άτομα του αθλητισμού πιστοποιήθηκαν πάνω στη «Βασική Υποστήριξη της Ζωής»

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με τη  γνώση των Α Βοηθειών αποκτάμε τις απαραίτητες γνώσεις και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται ώστε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τα πλαίσια στα οποία μπορούμε να ενεργούμε, όταν δίνουμε πρώτες βοήθειες.

Διάκριση για την Τσούγκα Αντιγόνη σε Αγώνες Αντισφαίρισης

Μια ακόμη διάκριση έλαβε η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ Τσούγκα Αντιγόνηστους αγώνες αντισφαίρισης  14 και 15 Μαΐου η οποία κατάφερε  να ξεχωρίσει κερδίζοντας την πρώτη θέση στους Περιφερειακούς Αγώνες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, μετά  από τέσσερις δύσκολες αναμετρήσεις.

Έλαμψε με τις επιδόσεις το τμήμα Γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων - 3 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό και σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών-τριών του

 Στην πρώτη τους παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα οι παίδες και οι κορασίδες του τμήματος γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους.

ΑΦΟΙ Μπεκιάρη - Φανοποιείο, Επισκευή και Συντήρηση Αμαξωμάτων

Συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Τιμούμε σήμερα τη Μνήμη των 353000 τραγικών θυμάτων της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Μνημονεύουμε τον ξεριζωμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τα πατρογονικά εδάφη του, τον ξεριζωμό μιας από τις πλέον μακραίωνες και αδιάλειπτες παρουσίες στην ιστορία του Ελληνισμού.

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Σεϊταρίδου των Ολύμπιων Κατερίνης στην πάλη

 Στην πόλη των Τρικάλων διεξήχθησαν οι πανελλήνιοι αγώνες πάλης u15 στις 14/15 Μαϊου εκεί η ομάδα των Ολυμπίων κατέλαβε την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη και   με την Σεϊταρίδου Ελληαννα να καταλαμβάνει το χρυσό μετάλλιο.

Η οικογένεια του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ τίμησε τον Σωκράτη Σκούφα

 Τρία χρόνια συμπληρώνονται αύριο 19 Μαΐου από τον θάνατο του Σωκράτη Σκούφα και η μεγάλη οικογένεια του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ τίμησε την μνήμη του με έναν αγώνα ανάμεσα στην ομάδα ανδρών και τους παλαίμαχους αθλητές της.