Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Κατερίνη: Θλίψη για την απώλεια 18χρονου παλικαριού

 Ο 18χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Αρχέλαος Παλαιστικό Τμήμα: Αναχώρησαν με την Εθνική ομάδα για Ρουμανία Αθανασίου και Παππάς

 Ενσωματώθηκαν σήμερα οι Πρωταθλητές του Αρχελάου Κατερίνης Γιώργος Αθανασίου και Λευτέρης Παππάς με την Εθνική ομάδα πάλης και αναχώρησαν για Ρουμανία όπου θα συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά πάλης.

Ανάμεσα στου κορυφαίους…οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ!!!

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βραβεύει, όπως κάθε χρόνο, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της κωπηλάσιας. Έτσι και φέτος, στις 16 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Προκήρυξη 6ου Αγώνα Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

 H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρούκαι τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 9.700μ με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου».  Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.

Δήμος Κατερίνης: 1.000.000 ευρώ για την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου Μ. Μηλιάς – Καρυών

Με 1.000.000ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Κατερίνης για την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Μεσαία Μηλιά με τις Καρυές.

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής PLAY-OFF

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής  PLAY-OFF

ΑΟ Χανιώτης - Γ.Α.Σ Σβορώνου 1-1

Παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη, που θα τους οδηγούσε με το 1,5 πόδι στην Γ' Εθνική, αν και πολύ νωρίς.