Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Bootcamp Cross Challenge

Μια αξέχαστη μέρα και εμπειρία για εμάς. Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος αλλά και αυτούς που παρεβρέθηκαν στο event.

Γ.Α.Σ Σβορώνου - Μελιτέας Μελίτης 7-0 " Οι ποδοσφαιριστές μας αφιερώνουν την νίκη στο Θάνο Τριανταφύλλου!"


 Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στα μπαράζ για την Γ' Εθνική. Με το εκκωφαντικό 7-0 επικράτησε και έκανε το πρώτο από τα 6 βήματα, που πρέπει να κάνει για να βρεθεί στην πάνω κατηγορία. Το σύνολο του Γιάννη Βαρβούτη παρουσιάστηκε σοβαρό και πειθαρχημένο από από πρώτο λεπτό, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έπαιξε κατά διαστήματα τρομερό ποδόσφαιρο και πέτυχε 7 τέρματα. 

Πρωτάθλημα SuperLeague 2 Νέων Κ-20 5ος όμιλος ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ -ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 1-2


 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ-20 

Με MVP ποδοσφαιριστή του αγώνα τον Μαυρίδη Χρήστο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με δυο τέρματα απέδρασε με το διπλό η ομάδα μας από την Αριδαία

Κατάθεση Ψυχής και Πίστης από τους Νέους μας…

Δηλώστε συμμετοχή στους Σχολικούς Αγώνες Σκάκι Πιερίας

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης διοργανώνουν τους Σχολικούς Αγώνες Σκάκι Πιερίας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο Δημοτικό Πάρκο. 

Δία Δίου - Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Δία Δίου εκφράζει τα συγχαρητήριά του τόσο στην ομάδα του Αιγινιακού, όσο και σε εκείνη του Καλλιθεακού για την επίτευξη της ανόδου στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας για τη σεζόν 2022-23.

ΕΠΣ Πιερίας: Τα αποτελέσματα των αγώνων PLAY-OFF


 Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου