Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Super League 2: Ζητούν ακύρωση του πρωταθλήματος και καρατόμηση Λεουτσάκου

 Ξεδιπλώθηκε το παζλ της μη αδειοδότησης ομάδων της Super League 2. Ήδη υπάρχουν φωνές, οι οποίες προέρχονται απο ομάδες της κατηγορίας και ζητάνε από κοινού την ακύρωση του πρωταθλήματος.

Το συλλεκτικό τελευταίο ματς του Δία για τη σεζόν 2021-2022

Την τελευταία του «παράσταση» για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δίας Δίου στο γήπεδό του, εκεί όπου έριξε οριστικά την αυλαία για τη φετινή περίοδο με ένα συλλεκτικό οικογενειακό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον οργανισμό του Δία.

Κώστας Κουκοδήμος: Συγχαίρω το Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

 Συγχαίρω το Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για την άψογη διοργάνωση σεμιναρίου που φιλοξενήθηκε στην Κατερίνη.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ Κατερίνης: Στο τουρνουά του Αστέρα Αλεξάνδρειας η ακαδημία! - Παρέμειναν οι Οικονόμου, Τσιντώτας, Χαρτοματζίδης, Γκεβρέκης, Νίκου και Καραχαλίδης!

Συνεχίζοντας τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας για άλλη μία χρόνια με τους Γιώργο Οικονόμου-Χρήστο Τσιντώτα-Κώστα Χαρτοματζίδη-Αλέξανδρο Γκεβρέκη-Βασίλη Νίκου και Ντένι Καραχαλίδη οι οποίοι αποτέλεσαν τον βασικό κορμό στην προηγούμενη σεζόν!

Γ.Α.Σ. ‘’ΟΛΥΜΠΙΟΣ’’ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2022!

 ΣΤΗΝ  ΚΟΡΥΦΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ 

1ος ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ  ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΤΑ     ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ  ΤΟ  2022 ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ  18 ΕΩΣ +21 ΕΤΩΝ  ΣΕ  ΧΡΥΣΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΣΥΝΟΛΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

Αναβίωση του «εθίμου με τις πέτρες» στον Ενιπέα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου, η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου και ο Olympus Marathon συμμετέχουν στην αναβίωση του "εθίμου με τις πέτρες" στον Ενιπέα, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, της Αναλήψεως, και ώρα 18:00, με την υποστήριξη της Κοινότητας Λιτοχώρου. 

Ευχές από τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης εύχονται κάθε επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριες που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

  Στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης , οδός Αγίας Λαύρας 24, θα διεξαχθούν τελικά οι εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και όχι στον προ ημερών αναγγελθέντα χώρο, αυτόν του εντός του κεντρικού Καταστήματος του πιστωτικού ιδρύματος στην Κατερίνη.

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Ξεκίνησε το μεγάλο έργο για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Παραλίας

Την αντιπλημμυρική θωράκιση της Παραλίας, αναμένεται να εξασφαλίσει το μεγάλο έργο της «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ Τ.Κ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ», η α’ φάση εργασιών του οποίου ξεκίνησε σήμερα από τη ΔΕΥΑΚ Κατερίνης. 

Εαρινές Ημέρες 2022 της Εστίας Πιερίδων Μουσών - Εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ                                                                                  

     Την Παρασκευή 27 Μαΐου στις Εαρινές Ημέρες 2022 της Εστίας Πιερίδων Μουσών, η Εφορεία Λόγου και Τέχνης τίμησε την επέτειο των εκατό χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. 

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Περιβαλλοντική δράση από τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ στην Κατερινόσκαλα

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ με τους συνοδούς καθηγητές πραγματοποίησαν δράση καθαριότητας στην Κατερινόσκαλα στο πλαίσιο του προγράμματος Environment Online.

Αστέρας Τριποτάμου - Γ.Α.Σ Σβορώνου 2-1

 Παλικαρίσια εμφάνιση απο την ομάδα μας, χωρίς όμως αυτή να επιφέρει κάποιον βαθμό στην μάχη για την άνοδο. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαμε, οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν αντίδραση και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι. Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς στο 2ο ημίχρονο με το γκολ του Κωτσιόπουλου. Λιγο αργότερα, με παρόμοιο τρόπο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα. Παρά τις προσπάθειες μας δεν ηρθε το γκολ που θα μας έδινε το βαθμό.

Εκλογές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Κατερίνη

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος,  παράλληλα με τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. 

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 1 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εθελοντική αιμοδοσία Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"

 

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ήττα 2-1 του ΓΑΣ στην Ημαθία Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η τελευταία 7η αγωνιστική

 2ος όμιλος

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

"Έσπασε" τα χρονόμετρα η Κατερίνα Νατσιοπούλου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Χθες 28 Μαΐου το βράδυ η ομάδα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συμμετείχε με ομάδα αθλητών-τριων στα "Ζαχαριάδεια 2022" που έγιναν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 29/5


 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 29/5

Σάρωσε τα μετάλλια το τμήμα Γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης!

 Έγιναν οι αγώνες της Α΄φάσης, Δ΄κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων στην Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 21 και 22/5/2022 και ο σύλλογός μας πέτυχε τα παρακάτω αποτελέσματα: 

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Στο πλευρό του Δ.Σ. και του Δημάρχου οι Παλαίμαχοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ


 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου μας Κων/νου Κουκοδήμου καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πιερικού μας, στον αγώνα που δίνουν για την δικαίωση της αγαπημένης ομάδας μας.

                               Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αστέρας Τριποτάμου - Γ.Α.Σ Σβορώνου

 Ένας ακόμα τελικός για την ομάδα μας, στο δρόμο για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Την φορά αυτή, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τριποτάμου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες

 Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Κυριακή (29-05-2022) με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.

1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου 25ης Μαρτίου (Κυριακή 5 Ιουνίου)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ:Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ!

 Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σέζον στην ομάδα μας ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Γιάννης Παπαδόπουλος!

Άσκηση: Μην σταματάτε ακόμη και αν δεν χάνετε βάρος – Διαβάστε γιατί

 Παρότι έχετε εντάξει στην εβδομαδιαία σας ρουτίνα την άσκηση, ο αριθμός στη ζυγαριά παραμένει στάσιμος; Πριν κρεμάσετε τα αθλητικά παπούτσια, ανακαλύψτε τα πολύτιμα οφέλη της άσκησης, που ξεπερνούν την απώλεια βάρους

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 28/5

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 28/5

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: 2η Γενική Συνέλευση

 Πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στην 2η 'Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Κλείνει ο κύκλος των προπονήσεων με φιλικό - Ευχές στον Μπάμπη Τσαουσίδη

 Τελευταία ημέρα προπονήσεων για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την σεζόν 2021-22 με φιλικό παιχνίδι με την β΄ ομάδα του Ατρόμητου Κατερίνης που ξεκινά στις 7 μ.μ. στο Νέο Κεραμίδι.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 15χρονη ζητά τη βοήθεια μας

Η 15χρονη Μ.Κ.από την Κατερίνη έχει υποβληθεί σε 4 χειρουργεία και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε ακόμη ένα δύσκολο χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 15.000€ και θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Όλο το Αγρίνιο στο πλευρό του Παναιτωλικού - Στην Κατερίνη για τον Πιερικό;

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, έδειξε και δείχνει με κάθε τρόπο τη στήριξη του στον Πιερικό. Όπως δείχνει και την τεράστια θέληση του να αποκατασταθεί το όνομα του συλλόγου στο πανελλήνιο.

Κατερίνη: 81 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης

 

«Μελωδίες του Ελληνισμού της άλλης πλευράς του Αιγαίου» - Συναυλία στο πλαίσιο των «ΕΑΡΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥΣΩΝ»

 -Κυριακή 29 Μαΐου & ώρα 19:30 - Ανοικτό θέατρο δημοτικού πάρκου

«Μελωδική» εκδήλωση μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης &Πλαταμώνος, ο Δήμος Κατερίνης, ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και η Εστία Πιερίδων Μουσών. 

Ε.Π.Σ. Πιερίας: Αναβολή του Πρωταθλήματος Υποδομών

 Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ οι αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης λόγω υποχρεώσεων των σωματείων που μετέχουν σε άλλες δραστηριότητες.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Στην τελική ευθεία η κατασκευή υδρογεώτρησης στην Τ.Κ. Τριλόφου

- Επίλυση πάγιων προβλημάτων στο νερό ύδρευσης & για τα γειτονικά χωριά

- Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ & της ΔΕΥΑΚ

Διεθνείς επιτυχίες των Αθλητών του Ν.Ο.Κατερίνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Την 6η στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας  Εφήβων - Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό του Βαρέζε κατέκτησε το τετραπλό σκιφ  Νεανίδων της χώρας μας, με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Ελένη Λεβεντέλη μαζί με τις συναθλήτριες της Λαπίκοφ - Άνγκου - Ντάρα.

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Οσίου Ιωάννου του Ρώσου σήμερα και αύριο

 

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Κ-15 ΗΛΙΚΙΑ 2008 ΔΕΥΤΕΡΑ 30/05/2022

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσσο την Δευτέρα30/05/2022 και ώρα 17:30.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Νίκη 2-1 ο ΓΑΣ Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη 6η αγωνιστική

 Μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική

2ος όμιλος

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Ο Ναυτικός όμιλος Κατερίνηςμε την κωπηλατική του ομάδα βρέθηκε, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022,στην λίμνη της Καστοριάς όπου σε ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν οι κωπηλατικοί αγώνες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αλλαγή ωραρίου των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης, ανακοινώνεται η αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών της, από την 1η Ιουνίου έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022.

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

Στις 24 Μαΐου 2022, για το Βαρέζε της Ιταλίας, αναχώρησε η Εθνική ομάδα κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων για να συμμετάσχει το σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Διαδραστικό μουσείο - Έτοιμη η εφαρμογήτης επαυξημένης πραγματικότητας

Η πρώτη παρουσίαση και επίδειξη της εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας «Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου», θα γίνει από τον Οργανισμό Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π) του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με την εταιρεία «π Τεχνολογίες», την Παρασκευή 27 Μαΐου & ώρα 18:30, στο κατάστημα «Γερμανός».

Στην τελική ευθεία η εκδίκαση της καταγγελίας του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου

 Προχωρά το θέμα, που ανέκυψε από την καταγγελία του Πιερικού για το μετοχολόγιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης

5 χρόνια ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ! (φωτο-βίντεο)


Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας αυτά τα 5 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος μας.
Συνεχίζουμε μαζί, με εχεμύθεια και αξιοπιστία!
Καλά κέρδη ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
 

Ιερά παράκληση ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων

 Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 9μ.μ., στον  Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, θα τελεστεί Ιερά Παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες και τις προαγωγικές εξετάσεις.

5ο Γυμνάσιο Κατερίνης: «2η Διακρατική Συνάντηση του Σχεδίου ERASMUS+ KA229 στην Κατερίνη»

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού προγράμματος  «Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229», Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2020 με τίτλο: “ Caring for Europe - Solidarity with Greece ”,  στο οποίο συμμετέχουν  σχολεία από το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο και  την Γερμανία,  το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης και ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης οργάνωσαν από 9 Μαΐου μέχρι 13 Μαΐου διακρατική συνάντηση.

Για πρώτη φορά ο Δήμος Κατερίνης εκπονεί επιχειρησιακό σχέδιο

Η βούληση και το όραμα της Δημοτικής Αρχής, καθώς και οι προτεραιότητες του αναπτυξιακού σχεδιασμού τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδοαποτυπώνονται στο ολοκληρωμένο τετραετές επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Κατερίνης. 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”

 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”, από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.