Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συλλυπητήρια


 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, ο πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δήμου Καραφουλίδη, παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και αδερφό του μεγάλου, επίσης πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή μας, Βαγγέλη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση

Μετά τις καταγγελίες της Καβάλας  κατά του Πανσσεραϊκού, η απόσυρση της Σερραϊκής ομάδας απο την  καταγγελία της κατά του Απόλλων Πόντου ΟΧΙ απλά δεν αφήνει μόνο του τον Πιερικό στην διεκδίκηση της παραμονής του αφού τρέχει η καταγγελία της ομάδος μας ΚΑΤΑ του Απόλλων Πόντου αλλά απεναντίας  ενισχύει τους ισχυρισμούς μας ΟΤΙ η τιμωρία του Απόλλων Πόντου πρέπει να είναι καταπέλτης. 

Πάνω απο 3.400 υπογραφές για να μην αφήσει ο Κώστας Κουκοδήμος τον ΠΙΕΡΙΚΟ!


 Με πρωτοβουλία των φιλάθλων του πλέον ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πιερίας, συγκεντρώθηκαν 3.445 υπογραφές ανθρώπων της περιοχής μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Διακοπή υδροδότησης

Διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί την Πέμπτη 5 Μαϊου 2022 σε περιοχές της Τοπικής Κοινότητας Παραλίας.

Οι «Gadjo Dilo» … για πρώτη φορά στην Κατερίνη με gypsy jazz διάθεση και άρωμα Ελλάδας! - Σάββατο 07 Μαΐου στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΚΟΥ

 Ώρα: 9μ.μ.

Που: Θέατρο πάρκου

Είσοδος: Δωρεάν

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών της Καρδίτσας ο Αρχέλαος Κατερίνης


 Την 29η και 30η Απριλίου συμμετείχαμε με σημαντικές ελλείψεις λόγω ασθενειών, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών,  στον όμιλο της Καρδίτσας.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 4/5


 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 4 Μαΐου