Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Στέφανος Σκέντος: Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτούς τους 12 μήνες

“Δήλωση παραίτησης

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Νατσιάβα και το Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κουκοδήμο για την ευκαιρία που μου έδωσαν και πίστεψαν σε εμένα, ούτως ώστε να εργαστώ και να προσφέρω από το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα του νομού Πιερίας, της ποδοσφαιρικής ομάδας, ΠΑΕ Πιερικός.

Γι αυτούς τους λόγους να μην επικυρωθεί η βαθμολογία στην Super League 2

 Φοβερά πράγματα συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Κάποιες ομάδες "μάτωναν" οικονομικά για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και κάποιες άλλες, απλά κρύβονταν πίσω απο τις ...δημόσιες σχέσεις τους.

Διαψεύδει η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός για Βαζάκα - Νομική μάχη για την παραμονή

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί παρελθόν απο τον πάγκο της ομάδας μας.

Σοβαρά νομικά ζητήματα σχετικά με τις ομάδες του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Λάρισας, του Απόλλωνα Πόντου και του Αλμωπού Αριδαίας

 Super League 2: Καταγγέλλει Πανσερραϊκό ο Χαντιτάγκι – «Θα κινηθούμε νομικά σε ΕΠΟ και FIFA!»

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα, Άλεξ Χαντιτάγκι εις βάρος ανθρώπων του Πανσερραϊκού, ενώ αναφέρθηκε στις νομικές κινήσεις που θα ακολουθήσει η ομάδα του από δω και πέρα!

Γρηγόρης Ταρενίδης Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

   Σε κάθε μικρή ή μεγάλη κοινωνία, κάποιοι άνθρωποι πρωτοπορούν και αναμφίβολα αποτελούν τα πρότυπα για πολλούς άλλους.

  Η φυσικοθεραπεία που  μεριμνά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ατόμων  αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή πόνους εξαιτίας κάποιας πάθησης, τραυματισμού ή και καθιστικής ζωής, είναι τελικά επιστήμη ή τέχνη. Αναμφίβολα και τα δύο.

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης – Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

 Αγαπητοί γονείς,

τα Μουσικά Σχολεία αποτελούν έναν ιδιαίτερο τύπο σχολείων, που συνδυάζει την γενική και την μουσική παιδεία. Πρόκειται για εξατάξια σχολεία (Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο μαζί), όπου όσοι μαθητές και όσες μαθήτριες τελειώσουν το Μουσικό Γυμνάσιο, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Μουσικό Λύκειο, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν περιβάλλον, συμμαθητές και διδάσκοντες καθηγητές.

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής και τελική βαθμολογία

 Γ΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής

Καλό ταξίδι, Καλό Παράδεισο


Κλήση σε σύσκεψη σωματείων Γ΄ ερασιτεχνικής

Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων