Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – Agenda εκδηλώσεων

Σήμερα Παρασκευή 29 & αύριο Σάββατο 30/04

1ο Φεστιβάλ Πάρκου: Η Πολυτονική Ορχήστρα στα «Τραγούδια της ψυχής μας»

 

Πότε: Τρίτη 3 Μαΐου 

Ώρα: 9μ.μ.

Που: Θέατρο Πάρκου

Είσοδος: Δωρεάν

Ένα αφιέρωμα από το Λαϊκό σύνολο της Πολυτονικής Ορχήστρας σε αγαπημένες μουσικές και τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Μια ξεχωριστή συναυλία για τους λάτρεις του καλού λαϊκού τραγουδιού, θα μας κρατήσει συντροφιά για δύο περίπου ώρες.

Τη μουσική επιμέλεια – ενορχήστρωση υπογράφει ο Παναγιώτης Λυμπανοβνός, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Κώστας Καψάλης, Δημήτρης Κατιρτζής, Μαρία Δραγασιά,  Σίσσυ Πολυδώρου.

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» - Ικανοποιημένος ο πρόεδρος Παν. Σατσίδης

  Ένα χρονίζον πρόβλημα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Μυλαύλακου-Παραδείσου Κατερίνης «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» βρήκε τη λύση του. Για πολλά χρόνια οι άνθρωποι του συλλόγου παρά τις υποσχέσεις, επιτέλους νοιώθουν ικανοποίηση και πλέον εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Πρόσκληση-Εστία Πιερίδων Μουσών

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

      Την  Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 19:30, η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης,  σας προσκαλεί στον χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης για την παρουσίαση της ζωής και του έργου του Πιεριέα γλύπτη Ευθυμίου Καλεβρά (1929-2011).  

      Ομιλητής θα είναι ο συγγραφέας κ. Θεοχάρης Μπικηρόπουλος. 

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρωτάθλημα υποδομών - Μετάθεση αγωνιστικής


 
Τουρνουά Υποδομών “ΑΝΟΙΞΗ 2022”

Οι αγώνες του Τουρνουά Υποδομών “ΑΝΟΙΞΗ 2022” της ΕΠΣ Πιερίας, μετατίθενται για το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαίου, λόγω αδυναμίας προσέλευσης για αγώνες στις 30.04, ικανού αριθμού εκ των Σωματείων που συμμετέχουν.

Καλή Πρωτομαγιά, σε όλους.

Για την Τεχνική Επιτροπή