Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΟΠ Θύρα 5: Όλοι γήπεδο, όλοι στις κερκίδες του γηπέδου του Πιερικού!

 Τετάρτη 20 Απριλίου ώρα 15:00

Ο Πιερικός μας παίζει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Super League 2: Αλλαγή διαιτητή στο παιχνίδι του Πιερικού με τον Ολυμπιακό Βόλου

Η ΚΕΔ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας, άλλαξε τους διαιτητές στους δύο από τους τρεις εξ’ αναβολής αγώνες της Μεγάλης Τετάρτης (20/4, 15:00).

ΕΠΣ Πιερίας: ΠανΠιερικό κάλεσμα για τον αγώνα της χρονιάς!

Αγαπητά μέλη της ΕΠΣ Πιερίας,

Φίλοι του Ποδοσφαίρου,

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 3 το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, ο Πιερικός δίνει τον αγώνα “της χρονιάς”, απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ο κόσμος μας να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μας! Η αποστολή με Ολυμπιακό Βόλου


 Δυο παιχνίδια απομένουν για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Η ομάδα της Πιερίας, μπορεί μέσα απο αυτά να προσδιορίσει την μοίρα της.

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Λάμψη των κορυφαίων καρατέκα Εφήβων-Νεανίδων στην Κατερίνη

- Μεγάλη οργανωτική & αγωνιστική επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού

Αρχαιρεσίες στον Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης - ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

  Με την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, την τροποποίηση-εναρμόνιση του καταστατικού, την εκλογή νέου προέδρου και διοικητικών μελών καθώς και εξελεγκτικής  επιτροπής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, η γενική συνέλευση του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης.

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Χ.Κ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ 17/4/2022

Ο ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών –Εκπαιδευτών. με επιτυχία συνδιοργάνωσαν   τον    2ο  πανελλήνιο αγώνα  προπονητών –εκπαιδευτών στο χιονοδρομικό  κέντρο   Ελατοχωρίου   την 17  Απριλίου 2022. 

Πρωτιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Ασημένιο η Αθανασία Παγωνίδου, Χάλκινο η Ελίζα Μιλιόγλου, 5η η Διώνη Φυντριλάκη!

 Μεγάλη αθλητική επιτυχία για την Πιερία από τον Πιερικό Σύλλογο Μαχητικών Αθλημάτων, με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να κατακτά, την Κυριακή 17 Απριλίου, τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή στην κατηγορία Νέων Ανδρών -76 κιλών.