Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Τελετή Έναρξης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος OPTIMISTU13 - Η Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου» στο SeaWay FESTIVAL


 Η Τελετή Έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΙστιοπλοΐαςOPTIMISTU13 πλαισιώνεται από την Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου, το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 8μ.μ., στο χώρο του SeaWayFestival, στην Παραλία Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ). 

STREET FOOD/ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ένα φεστιβάλ μπορεί να είναι ενδιαφέρον, διαφορετικό, συναρπαστικό... 

Αυτό το φεστιβάλ όμως είναι και νόστιμο, λαχταριστό, απολαυστικό... λουκούμι!

Εαρινή Συναυλία Μουσικού Σχολείου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διακοπή υδροδότησης στο Σβορώνο

Διακοπή στην υδροδότηση του Δ.Δ. Σβορώνου θα σημειωθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ο Κουτσιαύτης απο την ΕΠΣ Άρτας στο παιχνίδι Πιερικός - Βέροια (Τετάρτη 13/4, 15.00΄)

 Super League 2 – Βόρειος όμιλος

31η αγωνιστική - Τετάρτη 13/4 – 15:00

Δήμος Κατερίνης: Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας & της Πολιτικής Προστασίας για τον καθαρισμό οικοπέδων

Οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ, έως τις 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,να προβούν σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της.

Δήμος Κατερίνης - 1ο Φεστιβάλ Πάρκου: Δηλώστε Συμμετοχή

-Πρόσκληση επαγγελματιών – παραγωγών 

Στο Δημοτικό Πάρκο, το «1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης», το μεγάλο πολυθεματικό, ψυχαγωγικό,  εκπαιδευτικό και διαδραστικό γεγονός της πόλης, αναμένεται να προσφέρει από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου,μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ & ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γ.Α.Σ Αρχέλαος Κατερίνης -Στίβος: Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της κατηγορίας Κ16


 Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της κατηγορίας Κ16 για την συμμετοχή , τις επιδόσεις και την γενική παρουσία τους στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16 Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε στα Γιαννιτσά .