Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Χαμογελαστό φινάλε για το Δία με άνετη επικράτηση απέναντι στην ΑΕ Περίστασης

Θέλοντας να κλείσει με μία ευχάριστη «νότα» τη φετινή σεζόν, ο Δίας Δίου έκανε το καθήκον του και επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-1 επί της ΑΕ Περίστασης στο γήπεδο του Δίου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ EΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ερασιτέχνης, ο πρόεδρος, η διοίκηση  σύσσωμη και όλη η Πιερική οικογένεια συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συντελεστές της ομάδας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για την επίτευξη του στόχου παραμονής της ομάδας στην Γ΄ εθνική κατηγορία του πρωταθλήματος ΕΠΟ 2021/2022. 

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

 Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ερασιτέχνης, ο πρόεδρος, η διοίκηση  σύσσωμη και όλη η Πιερική οικογένεια συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συντελεστές της ομάδας του ΓΑΣ Σβορώνου για

Συνάντηση Σπύρου Κουλκουδίνα με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Καπνικής Βαγγέλη Γιαννώτα

Συνάντηση με τον  νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της κορυφαίας Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού «ΚΑΠΝΙΚΗ» Βαγγέλη Γιαννώτα, είχε στο γραφείο του ο πολιτευτής της ΝΔ Ν. Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας

Τα τρομερά παιδιά του Αρχελάου Κατερίνης ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου!


 Αρχελάος Κατερίνης: Πρωταθλητής Ελλάδος Ελληνορωμαϊκής Πάλης στους  Παίδες!!!

Πρωταθλητές Ελλάδος!!!

Η προσπάθεια συλλογική. 

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Πισσάκης των Ολυμπίων Κατερίνης


 Το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υ17 στα Πορόια Σερρών κατέκτησε ο αθλητής των Ολυμπίων Κατερίνης Πισσακης Παντελής. 

Δίας Δίου: Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Το Δ.Σ. του Δία Δίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία και για την επόμενη σεζόν.