Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 23ης, βαθμολογία, επόμενη 24η αγωνιστική

 Αποτελέσματα 23ης αγωνιστικής

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Κατερίνης στη συνάντηση εργασίας με την EBLIDA (European Bureau of Library, Information and Documentation Associations)

ΗΕΕΒΕΠ (Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης) και το Δίκτυο Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης οργάνωσαν συνάντηση εργασίας μετονκ. Giuseppe Vitiello, διευθυντήτης EBLIDA (European Bureau of Library, Information and Documentation Associations),τηνΤετάρτη 16 Μαρτίου,στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δήμος Κατερίνης: Έξι τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Με μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες της Κατερίνης, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας (έξι περίπου τόνοι - ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας κ.α.), για την υποστήριξη του άμαχου πληθυσμού στην Ουκρανία. 

Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ": Οι πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις του Σαββατοκύριακου και η αιμοδοσία του συλλόγου

 Τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" σήκωσαν τη σημαία του Συλλόγου σε Πολιτιστικές και Αθλητικές δράσεις το Σαββατοκύριακο.

Δήμος Κατερίνης: Ξεκίνησε στην Ανδρομάχη, η διανομή προϊόντων στις 1624 οικογένειες – δικαιούχων του ΚΕΑ-TEBA

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 16/03, συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 17/03 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18/03 από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, στην Εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), η διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στις 1624 οικογένειες – δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ

Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας», γνωστοποιείται, ότι,με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας των ηλικιωμένων, την Δευτέρα 21η Μαρτίου 2022,θα ανοίξουν αρχικά τα δύο ΚΑΠΗ, στην πόλη της Κατερίνης. Θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα και τα υπόλοιπα. 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 16/3

 

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 16 Μαρτίου

Super League 2 – Βορράς: Με δυο εξ αναβολής σήμερα και ένα αύριο

 Super League 2 – εξ αναβολής  Βόρειος όμιλος

Τετάρτη 16/3 – 15:00

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: Συλλυπητήριο

 Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της αγαπημένης Γιώτας Παπαγιαννούλη, μέλους και συζύγου του Ταμία του Ομίλου κ. Μαρέτη και μητέρα των πρωταθλητριών του Βασιλικής και Χρυσάνθης.

ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ: Γεμάτο διήμερο με 12 χρυσά 9 αργυρά 13 χάλκινα μετάλλια!


 Μέ δύο πρωταθλήματα ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδο του συλλόγου μας για το 2022
Στις 12 και 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κολινδρού πραγματοποιήθηκε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ - KARATE OPEN SERIES - ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2022.