Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ ανέλαβαν την εκπαίδευση και τη σίτιση των παιδιών Ουκρανών προσφύγων!

 Με χαρά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε  ότι ο κ. Ανέστης Παπαδόπουλος,  Ιδιοκτήτης και Διευθυντής των γνωστών Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ της πόλης μας, απεφάσισε να αναλάβει την εκπαίδευση και τη σίτιση των παιδιών Ουκρανών προσφύγων που φιλοξενούνται στον Καπνικό Σταθμό από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας. 

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Κεραμίδι


 Κομβικό για τη συνέχεια το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Ευξεινούπολης για τον Εθνικό στο Νέο Κεραμίδι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συγχαρητήρια απο πρόεδρο και Δήμαρχο για την καλή εικόνα της Κ20 στη Λάρισα!

Η καλή εμφάνιση της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ Πιερικός, έφερε αισιόδοξα μηνύματα στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας και προκάλεσε τα συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 19ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Β΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 12/3

 
Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 12 Μαρτίου

Δωρεάν όλα τα βρεφικά είδη σε οικογένειες προσφύγων με βρέφη έως και 1 έτους


Οι Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης κάνοντας μία πρώτη αποτίμηση της βοήθειας που έχουν δεχτεί τις τελευταίες ημέρες από εκατοντάδες πολίτες της Πιερίας, ανακοινώνουν τα παρακάτω:

Ασφαλής και επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Π.Μ.

   Με απόλυτη ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, της Εφορείας Αιμοδοσίας Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑμεΑ ΣΤΗΡΙΖΩ , την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στο κτίριο της Εστίας, Πλατεία Πολιτισμού 1.

Γιώργος Βαζάκας: «Όπλο του Πιερικού το βατό πρόγραμμα»

 

O προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Βαζάκας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφερόμενος στην προσπάθεια σωτηρίας (χαρακτηρίζοντας αβαντάζ το θεωρητικά πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με ανταγωνιστές), τις ενισχύσεις του χειμώνα με έμπειρους παίκτες, που σηματοδότησε την αλλαγή πλεύσης στη φιλοσοφία που αρχικά ήθελε κυρίως νεαρούς στο ρόστερ λόγω μη αρχικής αδειοδότησης, την προηγούμενη προπονητική του θητεία στους “μελανόλευκους”.