Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Super League 2: Aποτελέσματα 23ης αγωνιστικής, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

 Super League 2 - Όμιλος βορρά

Αποτελέσματα 23ης αγωνιστικής

Δήμος Κατερίνης: Κλειστές αύριο Πέμπτη οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων λόγω παγετού

 Κλειστές λόγω παγετού, θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης.

Ετήσια τακτική εθελοντική αιμοδοσία Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" 2022

 

Με σύνθημα "Δώσε ζωή είναι στο....αίμα σου", σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κατερίνης. 

Σας περιμένουμε!

Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων στο Δημοτικό Πάρκο

 

Με μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας τοποθετήθηκαν σε σημεία εντός του Δημοτικού Πάρκου,ειδικές κορδέλες σήμανσης, καθώς λόγω των έντονων καιρικές φαινομένων παρατηρείται πτώση δέντρων και κλαδιών, με αποτέλεσμα να υφίσταται κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας  θα γίνει την Πέμπτη 10-03-2022, ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης στη Νέα Έφεσο.

Αναβολή Αγώνων Α' ερασιτεχνικής - Τροποποίηση Προγράμματος

 Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην σημερινή δια περιφοράς συνεδρίασή της αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα 09-03-2022 αγώνων της 22ης αγωνιστικής ημέρας της Α'  ερασιτεχνικής κατηγορίας και την τροποποίηση του προγράμματος ως εξής:

ΠΙΕΡΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

 

Εργασίες εκτελούνται σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην Πιερία, με συνέπεια η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται στα επίμαχα σημεία από εναλλακτικές διαδρομές.

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη η επιχειρησιακή δράση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

- Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές & ημιορεινές περιοχές 

- Ρίψη αλατιού και στην πόλη της Κατερίνης 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας παραχωρεί ατομικό εξοπλισμό στις εθελοντικές ομάδες της Πιερίας που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υλοποιώντας εγκεκριμένο τεχνικό δελτίο συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, παραχωρεί σε μέλη εθελοντικών ομάδων, προσωπικό εξοπλισμό και μέσα αυτοπροστασίας, για να χρησιμοποιηθούν σε δράσεις που εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο ενεργοποίησης των εθελοντών από την Πολιτική Προστασία.

Επίκαιρη δράση του 15ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ»

  Η έκτη Μαρτίου σταχυολογείται ως η Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, μια καθόλα αξιόλογη δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του «Συμφώνου Συνεργασίας» μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας-Θρησκευμάτων και του «Χαμόγελου του Παιδιού». Φέρει επιγραμματικά ως κατευθυντήρια αναφορά το μήνυμα «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ»

Δήμος Κατερίνης: Κλειστές σήμερα Τετάρτη οι σχολικές μονάδες

Δήμος Κατερίνης: Κλειστές σήμερα Τετάρτη οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις δημοτικές ενότητες.  Τα μαθήματα θα γίνουν  με τηλεκπαίδευση.

Κλειστές σήμερα οι σχολικές μονάδες στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, θα παραμείνουν κλειστά.