Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια - Απο αύριο Τετάρτη βελτίωση

Με άστατο καιρό μας κάνει ποδαρικό ο Μάρτιος με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και χαμηλά και το κρύο να είναι αρκετά έντονο.

Βάλλεται η φετινή θερινή τουριστική σεζόν σε Πιερία και Χαλκιδική λόγω της ρωσο-ουκρανική σύρραξης

 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βάλλεται η φετινή θερινή τουριστική σεζόν σε Χαλκιδική και Πιερία λόγω της ρωσο-ουκρανική σύρραξης. Οι ακυρώσεις κρατήσεων αλλά και οι σχεδόν ανύπαρκτες προκρατήσεις τόσο από την ουκρανική όσο και από τη ρωσική πλευρά έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στις επιχειρήσεις. 

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Ατρόμητος Παλαμά αύριο. Σφυρίζει ο Καπρέτσος απο την ΕΠΣ Μακεδονίας

3ος όμιλος – 17η αγωνιστική

Τετάρτη 2 Μαρτίου – 15:00

Τραπέζι απο τον Γιώργο Ντάμτσιο στον Αιγινιακό

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Την σκυτάλη στα... τραπέζια του Αιγινιακού πήρε ο τεχνικός κ. Γιώργος Ντάμτσιος , ο οποίος μαζί με τον συνεταίρο του κ. Τσαλαμπούνη Γιώργο παρέθεσαν δείπνο στους Διοικούντες και τους ποδοσφαιριστές στο FAST FOOD " STREET FOOD που , διατηρούν  στη γειτονική Μελίκη .

Δήμος Κατερίνης: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία


Ο Δήμος Κατερίνης σε πλήρη συνεργασία με του Γιατρούς του Κόσμου και με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνοςκαι κατόπιν ενημέρωσης που υπήρξε από τον Γενικό Πρόξενο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη VadymSabluk, κάνει έκκληση στους δημότες της πόλης για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ώστε να υποστηρίξουν τον άμαχο πληθυσμό ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ζει τραγικές στιγμές.

Πιερικός - Πανιώνιος 3-0 και πρώτη θέση στη βαθμολογία της Pre League!

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0    (25-15,25-15,25-15)