Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΠΣ Πιερίας: «Έκτακτη Αντικατάσταση Διαιτητών»

Στην Κατερίνη σήμερα 26-02 -2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, συνήλθε σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους Ευθυμιάδη Δαμιανό Πρόεδρο, Λέφα Γρηγόριο Αναπληρωτή Πρόεδρο και Σκούφα Σπυρίδωνα Μέλος με θέμα την αλλαγή διαιτητών λόγω έκτακτου κωλύματος.

Ετήσιος χορός Γ.Α.Σ Σβορώνου!

📍 BLAZE coffee & crepes svoronos (BLAZE Σβορώνος)

📆 Σάββατο 26 Φεβρουαρίου  🕘 21:00

Ο πρόεδρος και η διοίκηση σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό της ομάδος μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο BLAZE (Σβορώνος) με ώρα έναρξης 21.00!

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας δούμε εκεί και να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο βράδυ!

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων μας !

Δίας Δίου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Δία Δίου εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά της προς τον προπονητή της Αναγέννησης Κολινδρού Ηλία Μποταΐτη καθώς και στην οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου του αδερφού Κώστα. 

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 17ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Β΄ ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Επιστρέφει μετά απο 6 μήνες ο Δεμιρτζόγλου! Η αποστολή με Αλμωπό


 Μια ευχάριστη εξέλιξη έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης. Ο Γιώργος Βαζάκας συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Κωστή Δεμιρτζόγλου, που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά απο 6 μήνες.

Αλλάζει ο καιρός το μεσημέρι

 Μεταβολή του καιρού μετά το μεσημέρι από τα βορειοδυτικά, με βροχές καταιγίδες και χιονοπτώσεις αναμένονται σήμερα, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. 

Στην επιτροπή του BeachWrestling (Πάλη στην Άμμο) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης (UWW) επανεκλέχτηκε ο Κατερινιώτης Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος

Ο προπονητής  του Γ.Α.Σ Οι Ολύμπιοι Κατερίνης , θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Πιερία σε μία σημαντική θέση.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συλλυπητήριο


 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή,θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τουςστην οικογένεια του Κώστα Μποταϊτη.

ΕΠΣ Πιερίας: Συλλυπητήριο

Με θλίψη, αποχαιρετούμε τον πρώην πρόεδρο του Πιερικού Ρυακίων και αγνό παράγοντα του Ποδοσφαίρου της Πιερίας, Κωνσταντίνο Μποταίτη. 

Super League 2: Ο Τάσης απο την Ήπειρο στο Ά ΔΑΚ

 Super League 2 – Βόρειος Όμιλος

21η αγωνιστική Κυριακή 27/2 – 14:45