Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΣΦΚ Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας: Μονόδρομος το τρίποντο


 Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ο Πιερικός δίνει ένα αποφασιστικό παιχνίδι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης απέναντι στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της SUPER LEAGUE 2.

Αναγέννηση Κολινδρού: Συλλυπητήριο

 Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Ηλία  Μποταΐτη, για την απώλεια του αγαπημένου του αδερφού  Κωνσταντίνου. 

Καλό  παράδεισο Κώστα.

Αιγινιακός: ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ηλία Μποταίτη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου του αδερφού Κωνσταντίνου .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Ο γενικός γραμματέας

Γιώργος Καρανικόλας

Δήμος Κατερίνης: Επιτάχυνση εργασιών στο υπό ανέγερση Πολιτιστικό Κέντρο

Την υλοποίηση των προγραμματισμένων εργασιών, στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντροσυνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ευστάθιου Κεραμιδιώτη, σε συνεργασία μετον ανάδοχο και τον μελετητή του έργου.

Μ.Α.Σ. 25ης Μαρτίου: Συλλυπητήριο

 Ο Μ.Α.Σ. 25ης Μαρτίου, καταθέτει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Μποταΐτη,  πρώην προέδρου του Πιερικού Ρυακίων. Φίλε Ηλία, να είστε καλά, να τον θυμάστε.

Καλό παράδεισο.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα, διαιτητές και παρατηρητές αγώνων Σαββατοκύριακου