Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ

 

Γράφει ο: Βασίλης Τσακιρίδης,δάσκαλος

Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα

Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.

Αρκετά χρόνια η ομάδα μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να τον δοξάζουμε και να τον χαιρόμαστε, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του.

Θρηνεί το πιερικό ποδόσφαιρο - Έφυγε ο Κώστας Μποταΐτης

Πενθεί και θρηνεί το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Βαρύ το πένθος και για τον Ηλία Μποταΐτη, για την απώλεια του πολυαγαπημένου του αδερφού, Κώστα.

Το chopper riders club Κατερίνης κόβει την πίτα του - Πρόσκληση


 Το chopper riders club Κατερίνης προσκαλεί όλα τα mc και τα mcc όπως φίλους και υποστηρικτές το Σάββατο 26/2 και ώρα 18:00 στην κοπή της πίτας μας. Με τις μουσικές του dj seitan , barbeque αλλά και πολλά δώρα για όλους εσάς

Αρναούτογλου: Χαλάει πάλι ο καιρός από το Σάββατο -Δείτε τι έρχεται


Στον καιρό που θα έχει την Τσικνοπέμπτη 2022, αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, στην αναλυτική πρόγνωση του, την οποία παρουσίασε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3. Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένονται φαινόμενα, τα οποία όμως θα έχουν υποχωρήσει από το απόγευμα και μετά.

Μάσκες μέχρι τις απόκριες σε εξωτερικούς χώρους

 Δόθηκε και η δυνατότητα στα ΚΑΠΗ να διοργανώνουν και πάλι εκδρομές  -Μειώνονται οι θάνατοι - Στις 3.500 οι νοσηλείες

9ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος της ΕΟΔνΠ – 169 συμμετοχές από 64 πόλεις

 

Έληξε η προθεσμία υποβολής διηγημάτων του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου». Κατατέθηκαν συνολικά 169 διηγήματα από 64 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.