Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ο Τσέτσιλας απο τα Γρεβενά σφυρίζει τον Πιερικό στην Ξάνθη (Κυριακή 13/2, 17.00΄ ERTSPORTS)

 Super League 2 – Βόρειος όμιλος

18η αγωνιστική - Κυριακή 13/2 – 14:45

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 11/2

 

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου

Επίσκεψη του προέδρου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Ως περιφερειακή αρχή στηρίζουμε την αθλητισμό, τους αντίστοιχους φορείς και συλλόγους και αγκαλιάζουμε τη διάδοση και μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους στη νέα γενιά του τόπου μας». 

Δικαίωση του Δήμου Κατερίνης για την ναυαγοσωστική κάλυψη -Απαλλάσσεται από πρόστιμα 756.000 ευρώ με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης


 Την απαλλαγή του Δήμου Κατερίνης των συνολικά 80 προστίμων ύψους 756.000 ευρώ που επιβλήθηκαν από το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για την μη έγκαιρη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών την περσινή περίοδο, αποφάσισε ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης.

Διάθεση δέκα οικίσκων στον Δήμο Κατερίνης από τη Γ.Γ. Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο

Θετικά ανταποκρίθηκε στο αίτημα που διατύπωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος,η Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, για τη διάθεση δέκα (10) οικίσκων, οι οποίοι βρίσκονται στο χώρο όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε η δομή φιλοξενίας Κάτω Μηλιάς. 

Η αθλήτρια Λεβεντέλλη του Ν.Ο.ΚΑΤ. στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας

Η Διεθνής Κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Λεβεντέλλη Ελένη συμμετέχει στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας ενόψει τον αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα, διαιτητές, παρατηρητές Σαββατοκύριακου

 

Έκοψε την πίτα του ο Πιερικός! (φωτο)


 Την κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 πραγματοποίησε ο Πιερικός χθές, στην γνωστή ταβέρνα και χορηγό της ομάδας, "ΣΕΡΙΦΗΣ" στην Κατερίνη. Μέσα σε ζεστό και καθαρά οικογενειακό περιβάλλον, ανδρική ομάδα και Κ19, με τη διοίκηση, τους προπονητές και το προσωπικό της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε η όμορφη εκδήλωση που περιελάμβανε και ένα πλούσιο για όλους γεύμα.