Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία, η επόμενη αγωνιστική

Β΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής

Για πρώτη φορά τρείς κοπέλες μαζί σε αγώνα ΕΠΣ Πιερίας

 Έγινε και αυτό σε αγώνα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας, με τρείς γυναίκες να διευθύνουν για πρώτη φορά στην ιστορία, παιχνίδι επίσημου τοπικού πρωταθλήματος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με Χρήστο Παπαδόπουλο μετά απο 7 μήνες στην αποστολή

 Σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας θα διανυκτερεύσει το βράδυ του Σαββάτου (29/01) η αποστολή του Πιερικού. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί την Κυριακή (30/01, 14.45΄) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Θεσσαλική πόλη, στα πλαίσια 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στο Final4 της ΕΚΑΣΚΕΜ οι έφηβοι του Πιερικού Αρχέλαου - Δείτε τα παιχνίδια σε live streaming

 Η εφηβική μας ομάδα στο Final4 της Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας - Εκασκεμ το ΣΚ 29 & 30 Ιανουαρίου,

Γιατί καθημερινά πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι

 Από την αρχή της πανδημίας έως και σήμερα η Ελλάδα θρηνεί χιλιάδες θύματα, τα οποία αντιστοιχούν με τον πληθυσμό μιας πόλης όπως το Κιλκίς ή η Θήβα. Και ενώ κατά τους πρώτους μήνες του 2020 κάθε απώλεια ισοδυναμούσε με εθνικό θρήνο, έπειτα από δύο χρόνια συνεχόμενης δοκιμασίας η κοινωνία μοιάζει να χτίζει – παράλληλα με την εμβολιαστική εκστρατεία – ένα συναισθηματικό «τείχος ανοσίας» απέναντι στον θάνατο.

Πιερικός - Ηρακλής την Τετάρτη στην Κατερίνη

Το αναβληθέν παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πιερικό και τον Ηρακλή όρισε η Super League 2 να πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, την φυσική έδρα της ομάδας της Πιερίας.

Νέο "EXTREME SPORTs" με ποδήλατο απο τους ΕΛ.Π.ΠΙ. στην Ελλάδα ;

 Ακούγεται απίστευτο αλλά οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ φαίνεται να είναι οι πρώτοι ποδηλάτες που (έφεραν ένα νέο άθλημα και στην Ελλάδα) τόλμησαν να κατέβουν όλη τη Χιονοδρομική Πίστα Ελατοχωρίου και μάλιστα χωρίς πτώση !