Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Καλαντζής απο τη Θεσσαλία σφυρίζει τον Πιερικό στις Σέρρες

 Super League 2 – 15:00

Βόρειος Όμιλος – 11η αγωνιστική

Διάψευση για Ευαγγελόπουλο και Δημητριάδη

 Οι μεταγραφές του Γιάννη Ευαγγελόπουλου και του Κώστα Δημητριάδη δεν ολοκληρώθηκαν γι αυτό και η ανακοίνωση που βγήκε σήμερα απο την ομάδα του Λόφου, αποδείχθηκε βιαστική.

Ματαίωση “Katerini Run 2022”

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου μας Βασίλης Ιωαννίδης, ο πρώην πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης Γιώργος Τσιαλός εξάντλησαν όλα τα περιθώρια διεξαγωγής του αγώνα.

Συλλυπητήριο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης, εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του εκπαιδευτικού Θεόφιλου Κιρμανίδη, υποδιευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Ο πρόεδρος της ΣΕΠΕ Δήμου Κατερίνης

Κωνσταντίνος Φιλοκώστας


Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Γ. Ολύμπιο Λόφου

 Ενίσχυση εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τον Γ.Ο. Λόφου, ο οποίος απέκτησε τον νεαρό, ταλαντούχο, γηγενή  μεσοεπιθετικό  Γιάννη Ευαγγελόπουλο «Πέλκα», ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του χωρίου στην οποία και αναδείχτηκε  έπειτα από επιτυχημένες χρονιές  στον Αχιλλέα Νεοκεσάρειας (Γ Εθνική) , ΓΑΣ Σβορώνου  με τελευταίο του σταθμό τον Άρη Κοκκινοπλητών. 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης 25/01

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης 25/01

Πιερία: Κτηνοτρόφος βρέθηκε απαγχονισμένος στη στάνη του

 Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαίας, Κάτω και Άνω Μηλιάς της Πιερίας για τον 52χρονο γνωστό κτηνοτρόφο της περιοχής Γιάννη Πάτσιο, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στη στάνη του, που βρίσκεται έξω από τη Μεσαία Μηλιά.

Σάκης Αρναούτογλου: «Έρχονται πυκνότερες μπόρες χιονιού σε όλη την Ελλάδα»

Κατά τη διάρκεια των επομένων ωρών θα διατηρηθούν οι μπόρες χιονιού στις περιοχές όπου σημειώθηκαν και την Δευτέρα και μάλιστα θα γίνουν περισσότερες και αρκετά πιο πυκνές κυρίως στα νότια νησιωτικά τμήματα, αναφέρει στην πρόγνωση του για τον καιρό ο Σάκης Αρανούτογλου.

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής ομάδας Κ15 ΕΠΣ Πιερίας

 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Κ-15

ΗΛΙΚΙΑ 2007-2008 ΤΡΙΤΗ 25/01 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/01/2022

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσσο την Τρίτη25/01/ και την Τετάρτη 26/01/2022 και ώρα 15:30 με τον αθλητικό τους εξοπλισμό.