Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Pieria Weather: Νότια και Ανατολικά θα ντυθούν στα λευκά


Σε μερική σύγκλιση φαίνεται ότι έχουν καταλήξει τα προγνωστικά μοντέλα σε ότι αφορά την κακοκαιρία του ΣΚ.

Εορταστικές Εκδηλώσεις Ι.Ν. Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

Απάντηση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝ Κατερίνης: "Είναι το λιγότερο άδικο να υπάρχουν τέτοιου είδους καταγγελίες”

 “Είναι το λιγότερο άδικο να υπάρχουν τέτοιου είδους καταγγελίες” σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωση γιατροί και νοσηλευτές της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης:

Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι με Ολυμπιακό Πειραιώς Β - Εισιτήρια αγώνα

Ολοκλήρωσε σήμερα Τρίτη 18/01 την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β ο Πιερικός.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΠΟ Φήκης (Τετάρτη 19/01)

Κλήρωση ημιτελικής φάσης κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

 Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας  θα γίνει την Παρασκευή 21-01-2022, ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης στη Νέα Έφεσο

Πρωτοβουλίες, ενέργειες και δράσεις για στήριξη του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας

Με συνεχείς πρωτοβουλίες, ενέργειες και δράσεις, ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας επιχειρεί την αδιάκοπη στήριξη των διαβητικών τού Νομού και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Στη Βέροια οι συλλέκτες του Πιερικού

 

Οι συλλέκτες-μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας, Νικόλαος και Δημήτριος Ξενίδης και Δημήτριος Αδαμόπουλος βρέθηκαν στη Βέροια κοντά στην ομάδα της Κατερίνης για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα.

Στην Κατερίνη απο χθές ο Γιώργος Βαζάκας - "Έπιασε δουλειά" ο έμπειρος τεχνικός

 Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός για την αποχώριση του Νίκου Θεοδοσιάδη και του συνεργάτη του Μάριου Παναγιώτου, ο αντικαταστάτης τους Γιώργος Βαζάκας με τον βοηθό και συνεργάτη του, Γιάννη Λάλα, "έπιασαν δουλειά" την αμέσως επόμενη ημέρα (Δευτέρα 17/01).

Πράξη Τροποποίησης Αναρτημένου / Μερικώς Κυρωμένου Δασικού Χάρτη Π.Ε. Πιερίας

  Από την Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ανακοινώνεται ότι με την 12219/17-1-2021 (ΑΔΑ:Ψ7Χ0ΟΡ1Υ-ΚΝΘ) πράξη της, τροποποιήθηκε ο αναρτημένος / μερικώς κυρωμένος δασικός χάρτης της Π.Ε. Πιερίας λόγω ενσωμάτωσης πρόδηλων σφαλμάτων, βάσει του αρθ.39 του ν.4801/21 και των διαταγών του ΥΠΕΝ. 

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΘΕΪΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ»... ένας φυσικός χυμός ελιάς από την Πιερία

Δημήτρης Ρουκάς M.Sc. Τεχνολόγος Γεωπόνος 

Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας.

Η πιστοποιημένη άτυπη ομάδα ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας, και για την φετινή εσοδεία 2021, πέτυχε την παραγωγή ενός ελαιολάδου με «Ισχυρισμό Υγείας».

Το αυριανό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  - 14η αγωνιστική                 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΤΕΤΑΡΤΗ 19-01-2022

Παθολογική κλινική Γ.Ν. Κατερίνης ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

 Με αυτήν την επιστολή θέλω να καταγγείλω γεγονότα που συνέβησαν κατά τη νοσηλεία του πατέρα μου στο Γ.Ν.Κ και για να την συντάξω περίμενα  να περάσουν αρκετές μέρες από τον θάνατο του ώστε  να μη θεωρηθούν τα γεγονότα  που θα αναφέρω προϊόν θυμού και συναισθηματικής φόρτισης.