Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα κοινού στο Κολυμβητήριο (Β΄Δ.Α.Κ. «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ»)


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποιείται ότι από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα κοινού στο Κολυμβητήριο (Β΄Δ.Α.Κ. «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ») ως εξής:

Δήμος Κατερίνης: Η αυτοθυσία εργαζομένων στην καθαριότητα έσωσε από τις φλόγες ηλικιωμένο – ευάλωτο συνδημότη μας

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή ως  Δήμαρχος να διοικώ  έναν Δήμο που διαθέτει προσωπικό που ξεχωρίζει όχι μόνο για το ήθος και την εργατικότητά του, αλλά ταυτόχρονα για την αλληλεγγύη, το θάρρος και  την επιμονή του να σπεύσει, να προστατεύσει και να σώσειμε τρομερή αυτοθυσία ευάλωτο ηλικιωμένο συνδημότη μαςαπό πυρκαγιά».

Τασιόπουλος απο την Μαγνησία σφυρίζει το Νέο Κεραμίδι στην Ελασσόνα

 Ο Τασιόπουλος απο την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα σφυρίξει τον αγώνα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου στην Ελασσόνα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Τσιτσιπάς "άδειασε" τον Τζόκοβιτς - Απέλασαν τον Σέρβο οι Αυστραλοί

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Σέρβου. Ο Έλληνας τενίστας προσαρμόστηκε με τους κανόνες του Australian Open και εμβολιάστηκε ώστε να δώσει το παρών στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τα αντιικά χάπια για την Covid-19

 Ο γιατρός θα πρέπει να τα συνταγογραφεί και η έγκριση θα δίνεται από την επιτροπή που έλεγχε και τις αιτήσεις χορήγησης των μονοκλωνικών