Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

 Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 08/01

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου

17ο Golden Cup του ΟΑΣΠΕ: Διέπρεψε στη διοργάνωση η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης!

Αυλαία με χαμόγελα στο 17ο Golden Cup του ΟΑΣΠΕ

Το χάρηκαν με την ψυχή τους!


Σε γιορτινό κλίμα και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Golden Cup που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας) από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου 2022 με τη συμμετοχή 17 συλλόγων και συνολικά 32 τμημάτων στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC της Θεσσαλονίκης.

Ματαιώθηκε το εντός του Νέου Κεραμιδίου με τον ΠΟ Φήκης

 Την ανακοίνωση αναβολής της 10ης αγωνιστικής γνωστοποίησε την περασμένη Τετάρτη η ΕΠΟ λόγω της έξαρσης της πανδημίας σε όλη τη χώρα. Έτσι δε θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και του ΠΟ Φήκης.

«Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

Παρακαλείστε όπως προσέλθετε στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, ώρα 18:00, σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ανακοίνωση - Διακοπή υδροδότησης Δ.Κ. Καλλιθέας και περιοχή της Δ.Κ. Περίστασης

Καθολική διακοπή στην υδροδότηση της Δ.Κ. Καλλιθέας και στην περιοχή πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Περίστασης, θα σημειωθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Πιερικού στις Σέρρες

  Αναβλήθηκε το παιχνιδι του Πιερικού στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και πλέον η προσοχή της ομάδας της Πιερίας στρέφεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής, με τον Ηρακλή στην Κατερίνη.