Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Θερμαϊκός Κορινού: Μπαμπέτας και Ζουκάν ανέσυραν Τον Σταυρό σε Παραλία και Κορινό!

Πρωταγωνιστής της ημέρας των Θεοφανείων αναδείχθηκε ο Θερμαϊκός Κορινού, με δυο ποδοσφαιριστές του να καταφέρνουν να γράψουν μια ξεχωριστή σελίδα στα πεπραγμένα του συλλόγου της Πιερίας.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 07/01

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου

Προσοχή στην αθλητική κοινότητα - Πιστή εφαρμογή οδηγιών και πρωτοκόλλων

 Καθώς το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται έξαρση των κρουσμάτων εξαιτίας κυρίως της παραλλαγής «Omicron» του κορονοϊού, η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΥΕΕ/ΓΓΑ)  θα ήθελε να υπενθυμίσει τη σημασία πιστής εφαρμογής των οδηγιών και πρωτοκόλλων και να εστιάσει την προσοχή της αθλητικής κοινότητας στα εξής:

Με κατάνυξη & λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των υδάτων στον Δήμο Κατερίνης

Με κατάνυξη και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν σήμερα στον Δήμο Κατερίνης τα Θεοφάνια. Στη Θεία Λειτουργία και στον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής παρέστη ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος σε δήλωσή του αμέσως μετά το πέρας του Αγιασμού τόνισε: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό, για την Ορθοδοξία. Μία ημέρα ελπίδας από την οποία αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας και γενικότερα της καθημερινότητας. Καλό φωτισμό. Προπάντων με υγεία. Χρόνια πολλά».

ΕΠΣ Πιερίας: Αναβολή αγώνων Σαββατοκύριακου

 Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην σημερινή δια περιφοράς συνεδρίασή της αποφάσισε