Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Τα αυριανά παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας

 14η Αγωνιστική   Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΤΕΤΑΡΤΗ 05-01-2022

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Με ασφαλτόστρωση ολοκληρώθηκε η παρέμβαση κατασκευής τοπ.αγωγού δικτύου ομβρίων στην οδό Β. Ηρακλείου

Με ασφαλτόστρωση ολοκληρώθηκε η εκτεταμένη παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου (και στις παρόδους της), όπου προηγήθηκε η κατασκευή τοπικού αγωγού δικτύου ομβρίων, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων.

Τόλης Δαλαμήτρας και Γιώργος Δεληγιάννης στον Πιερικό

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, γνωστοποιούν στους αγνούς φιλάθλους της ομάδας και τους υποστηρικτές-χορηγούς μας, δυο ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας, με τους οποίους ο Πιερικός ήρθε σε συμφωνία και υπέγραψαν σήμερα τα συμβόλαια τους.

ΕΠΣ Πιερίας: Αναβολή αγώνος λόγω επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων

 Με απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πιερίας για τα πρωταθλήματα της αρμοδιότητας της, ένα σωματείο μπορεί να ζητήσει την αναβολή αγώνα μόνο όταν στο προγραμματισμένο έλεγχο 48 ώρες πριν τον αγώνα διαπιστωθούν πάνω από πέντε (5) επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα σε αθλητές του. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αναβολή του αυριανού αγώνα με Ολυμπιακό και 7 αγώνων ακόμη λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

 Αναβλήθηκε οριστικά το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής SL2 ανάμεσα στον Πιερικό και την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Πιερίας.