Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο απο την οικογένεια Μετενίδη προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό  Νοσοκομείο Κατερίνης και το Γ.Ν.Θ Παπανικολάου.

Έπειτα από 62 ημέρες νοσηλείας στις μονάδες εντατικής θεραπείας, μας δώσατε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τον αγώνα της συζύγου / μητέρας μας σε κέντρο αποκατάστασης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών  Κατερίνης και την Ιατρό  κυρία Κατσαμάγκα που διέγνωσε άμεσα και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διακομιδή στο ΓΝΘ Παπανικολάου.

Θερμό ευχαριστήριο στην Μ.Ε.Θ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, στην Διευθύντρια  της εντατικής Κυρία Χ. Ιασωνίδου και σε όλο το προσωπικό, γιατρούς  και νοσηλευτές , όπου δια πυρός και σιδήρου  επί 50 ημέρες  κατάφεραν να κρατήσουν την σύζυγο/μητέρα μας στην ζωή.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Κύριο Α. Μπεκριδέλη διευθυντή της Μ.Ε.Θ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που μαζί με την ομάδα του συνέβαλαν αποφασιστικά στα πρώιμα στάδια αποκατάστασης της συζύγου/μητέρας μας.

Ο επαγγελματισμός απέναντι στην μητέρα μας αλλά και η ανθρωπιά που επιδείξατε στην οικογένειά της , μας δίνει ελπίδα και εμπιστοσύνη σε ένα σύστημα υγείας το οποίο παρά τις όποιες αδυναμίες που το διακρίνουν, στελεχώνεται από Ανθρώπους άξιους, ικανούς που το μόνο αντάλλαγμα που ζητούν είναι η αναμνηστική φωτογραφία του ασθενή μετά την αποκατάστασή του.

Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μας.

Ευχαριστούμε  τους Γιατρούς  Πανούση Παναγιώτη,  Κογκόπουλο Ευάγγελο, Οικονόμου Μαρίνα,  Γεροντή Άγγελο,  Μεταξιώτη Ευγενία.

Την Προϊσταμένη  Γιάγκου Ελευθερία,τους νοσηλευτές, καρανάτσιου Μαρία   (αναπληρώτρια προϊσταμένη), Χνούδα Φώτιο, Χαρίση Πολυξένη,  Μπίνου Ουρανια, Μαγούδη Ισιδώρα,  Σιώκα Τριανταφυλλιά,  Αρσένη Νικολέτα, Καλύβα Κερασούλα, Γραμματικοπούλου Μαγδαληνή, Αλμπάνη Μαρία, Λαφατζή Διονυσία, Δρούγκα Αφροδίτη, Σαπρίκη Ελένη, Φιλιππακοπούλου Χριστίνα, Μπέη Στεργιανή,  Παπαράκου Ειρήνη, Αμβροσιάδου Σοφία, Σπανίδου Ελένη(Υπεύθυνη καθαριότητας ), Γκόλια Αντώνιο (βοηθό θαλάμου).

Συνεχίστε το έργο σας !

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, Καλές γιορτές με Υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου