Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Αήττητες Πρωταθλήτριες χειμώνα κερδίζοντας το ντέρμπι κορυφής οι γυναίκες του Πιερικού

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-3

(14-25, 26-24, 14-25, 25-22, 6-15)

Πρωταθλήτριες Χειμώνα αναδείχθηκαν οι Γυναίκες του Πιερικού, αφού στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στην Αλεξάνδρεια κέρδισαν την ομάδα της Αλεξάνδρειας με 3-2 σετ και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στην ΄Β Εθνική κατηγορία. 

Μέσα σε ένα φανατισμένο και εχθρικό κοινό, με μια τραγική διαιτησία με πολλές διακοπές του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους όταν βρίσκονταν πίσω στο σκορ, τα κορίτσια του Πιερικού με καρδιά πρωταθλητή έδειξαν γιατί είναι η κορυφαία ομάδα, αφού κατόρθωσαν και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας και “πήραν” το ντέρμπι κορυφής.

Οι παίκτριες του Κώστα Σαρρή παίζοντας πολύ καλά και πειθαρχημένα στο τακτικό κομμάτι έδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται ομάδα-μοντέλο και δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και πως αν δεν υπήρχαν οι πολλές διακοπές στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους και παρά το άσχημο κλίμα, το παιχνίδι θα τελείωνε με 3-0 σετ, αφού όπως φαίνεται και από το σκορ, υπήρχε διαφορά στην δυναμικότητα των ομάδων. Οι 111 πόντοι του Πιερικού έναντι των 83 της ομάδας της Αλεξάνδρειας, μαρτυρούν και δείχνουν την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πως παίζεται το βόλεϊ στην υψηλότερη κατηγορία από τόσο μικρής ηλικίας παίκτριες.

Ο Κώστας Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι:

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια διότι έδειξαν, παρά τις πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες που συνάντησαν στην έδρα της Αλεξάνδρειας, ότι δίκαια θεωρείται η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας η μοναδική ομάδα αήττητη στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε με σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.”

Σύνθεση: Τουλίκα, Ζεϊμπέκη, Δεμερτζίδη, Ελατοπούλου, Μαυρίδου, Λιόντου, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Παπακώστα, Δεληγιάννη, Κόντου, Κοσμίδη, Καλαϊτζίδου.

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 18-4 16

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 17-3 16

3. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 17-5 15

4. ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 14-8 13

5. ΜΙΛΩΝΑΣ 12-7 12

6. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 10-10 9

7. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 6-14 5

8. ΗΦΑΙΣΤΟΣ 5-15 3

9. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-18 1

10. ΑΣ ΠΟΔΕΙΔΩΝΑΣ 1-18 0

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου