Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης

 Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης 20/12, η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι μας, με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης. Είναι η 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου και αποτελεί την τελευταία για το 2022, με το πρόσθετο κίνητρο όλων να κλείσει με επιτυχία η χρονιά που φεύγει.

Ο Λεωνίδας Μπίλης δεν άλλαξε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή και γι αυτό το παιχνίδι, διατηρώντας το σχήμα που θα διεκδικήσει την 3η συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι 20 που επιλέχθηκαν είναι οι:

Μπαλάφας, Γκάρας,  Αδαμίδης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Κατσαμάγκας, Κατσιαμήτας, Καλαϊτζής, Μαυρίδης, Μακρίδης, Μιτακίδης, Μυλόπουλος,, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Χ., Πιτσόλης, Σπαρτιάτης, Τουλίκας, Χατζηκωνσταντίνου.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μιτακίδης και Δεληγιάννης που θα φανεί λίγο πρίν την έναρξη αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2022, φέρνοντας την ομάδα πολύ κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου