Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Πανέτοιμος αύριο ο Αιγινιακός

Του Γιώργου Καρανικόλα

Με την  διεξαγωγή της 10ης εμβόλιμης αγωνιστικής μέρας συνεχίζεται αύριο Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Ο πρωτοπόρος Αιγινιακός αγωνίζεται στο " Γιάννης Παραλυκίδης " με τον Καλλιθεακό, στοχεύοντας να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική του φετινή αγωνιστική και κατά συνέπεια βαθμολογική του παρουσία.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού θ' έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα .

Επιστρέφει ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Καπετάνος, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και αναμένεται ν' αποτελέσει την " αιχμή του δόρατος " στην δεξιά πλευρά της επίθεσης . 

Οι Αιγινιώτες γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και το αντιμετωπίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα και την δέουσα προσοχή ευρισκόμενοι σ' επαγρύπνηση .

Να σημειώσουμε ότι κατά το περσινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας η ομάδα του Αιγινίου στις δύο αναμετρήσεις με την Καλλιθέα ( μία στην κανονική περίοδο και την άλλη στα πλέι-οφ ), εντός έδρας δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 και 0-0 αντίστοιχα, γεγονός που συνηγορεί ότι ο αυριανός αγώνας κρύβει ..."  παγίδες". 

Στις φωτό :

1) Ο τεχνικός ηγέτης του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος .

2) : Ο Δημήτρης Καπετάνος, που επανέρχεται στην αγωνιστική δράση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου