Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΓΑΣ Σβορώνου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΓΑΣ Σβορώνου με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου έκαναν ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Θεοδοσιάδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Δημήτρης Παυλίδης.

Τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ εκπροσώπησε ο Σάββας Σιδηρόπουλος ενώ εκείνους του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου ο Άγγελος Χατζηπουργάνης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Δημήτρης Παυλίδης: “Πιστεύω με το όσο καθαρό μυαλό μπορώ να έχω τώρα ότι ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία με βάση τα δύο ημίχρονα, με βάση τις ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Αν συνοψίσεις τα δύο ημίχρονα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις από τις δύο ομάδες, αλλά ο Σβορώνος ήταν ο κυρίαρχος στο κομμάτι θέλησης και μονομαχιών, μας τις πήρε κατά κράτος όλες και για αυτό κιόλας ήρθε και το γκολ από μία τέτοια φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπήκαμε καλύτερα, κυριαρχήσαμε, είχαμε τις μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ. Ήμασταν επιπόλαιοι μπροστά και το πληρώσαμε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό γιατί σε αυτό υστερούμε, ενώ παράγουμε ευκαιρίες δεν βάζουμε τα ανάλογα γκολ που χρειάζονται και σήμερα την πατήσαμε.

Δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες, τα κεφάλια κάτω, τη δουλειά μας από αύριο ξανά γιατί σε τέσσερις μέρες έχουμε πάλι παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί πετάξαμε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια το πρώτο, χωρίς να έχουμε κάποιο δικαίωμα να μπούμε με αυτή τη διάθεση και την νοοτροπία. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε, στη νοοτροπία γιατί δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα ώστε να μπαίνουμε με αυτή τη νοοτροπία στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σβορώνου για τη νίκη και καλή συνέχεια”.

Νίκος Θεοδοσιάδης: “Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο του σημερινού παιχνιδιού, αυτό που τόνισε και ο Δημήτρης είναι ότι οι δικοί μου ποδοσφαιριστές το θέλανε πιο πολύ. Το δείξανε, σίγουρα αυτά τα τοπικά ντέρμπι περισσότερο κρίνονται σε αυτό το κομμάτι στο κομμάτι της θέλησης, της δύναμης, του ψυχισμού. Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου σήμερα το είχανε σε όλο το 90λεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε το γκολ και γενικά δεν κινδυνεύσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι είχε την πρωτοβουλία το Νέο Κεραμίδι, αλλά κι εμείς είχαμε τις φάσεις μας, αν ο Κατσαμάγκας είχε κάνει το 2-0 σε κενή εστία νομίζω ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ουσιαστικά. Πίεσε ο αντίπαλος, καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε στην πίεση πολύ σωστά και πήραμε μία σημαντική και δίκαιη νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου που σίγουρα δεν είναι τυχαία η πορεία του μέχρι τώρα. Είναι μία ομάδα με πλάνο, με πολλά και νέα ταλαντούχα παιδιά. 

Είναι μία νίκη και τίποτα παραπάνω, νομίζω ότι η ήττα στη Φούφα που δε δικαιούμασταν να χάσουμε μας έκανε καλό. Τα παιδιά σήμερα από το πρώτο λεπτό μπήκαν πάρα πολύ δυνατά και δείξανε ότι το θέλουν πάρα πολύ το παιχνίδι για αυτό και όπως σας είπα ήταν το στοιχείο που οδήγησε στη νίκη γιατί τα τοπικά ντέρμπι είναι παιχνίδια που δε θα δεις ωραίο ποδόσφαιρο, θα δεις περισσότερο μονομαχίες. Οπότε εμείς κερδίσαμε για αυτό και πήραμε το τρίποντο που πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Να ευχηθώ και εγώ στην ομάδα του Εθνικού καλή συνέχεια, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην πρωτοπόρο Κοζάνη την Τετάρτη. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και να σκαφτούμε τον επόμενο αντίπαλο ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πρώτος βαθμολογικά, να πάμε και να διεκδικήσουμε και εκεί τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη”.

Άγγελος Χατζηπουργάνης: “Καλησπέρα και από εμένα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στο πρώτο ημίχρονο δε μπήκαμε δυνατά όπως έπρεπε να μπούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, δε μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και για αυτό και χάσαμε”.

Σάββας Σιδηρόπουλος: “Καλησπέρα και από εμένα. Αρχικά να πω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, το θέλαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε πάρα πολύ και το πήραμε. Αλλά δε μένουμε εδώ πέρα ήταν μία νίκη και συνεχίζουμε”.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου