Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Φιλικό μπασκετικό τρίο

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στον αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Α 'κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του " ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ " και του Ζαφειράκη Νάουσας που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου ο φωτογραφικός φακός" συνέλαβε " να παρακολουθούν μαζί το σημαντικό παιχνίδι της 8η αγωνιστικής μέρας για τον Α' όμιλο τρείς σπουδαίους καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, που συνδέονται με στενούς  δεσμούς φιλίας .

Πρόκειται για τον Θανάση Πουρλίδα του Ζαφειράκη και τους Ηλία Λοτζιανιώτη και Πασχάλη Βουλτσίδη του Αιγινιακού .

Άπαντες ήσαν  ιδιαίτερα αγαπητοί ως παίκτες στο φίλαθλο κοινό της Ένωσης μας, λόγω του ακέραιου χαρακτήρα τους . Και φυσικά η αγωνιστική προσφορά στις ομάδες τους ήταν τεράστια . Σήμερα και οι τρείς ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από άλλο πόστο αυτό του Προπονητή ο κ.Πουρλιδας είναι Βοηθός προπονητή στην ομάδα της Νάουσας και όχι μόνο, ο Βουλτσίδης στην ακαδημία του Αιγινιακού και ο Λοτζιανιώτης μετά από πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής του Αιγινιακό και την Ανδρική ομάδα, μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Πιερικού - Αρχελάου .

Θα πρέπει ν' αναφέρουμε ότι ο γιός του Πουρλίδα Βασίλης είναι μεγάλο ταλέντο και  μέλος της Εθνικής Παίδων της Χώρας μας .

Μάλιστα ο Καρανικόλας πέταξε .... το " καρφί " του χαριτολογώντας . Σας βλέπω  έτοιμους να επιστρέψεται άμεσα στην ενεργό δράση !!!! .

Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά Ηλίας Λοτζιανιώτης, ο Πασχάλης Βουλτσίδης, και ο Θανάσης Πουρλίδας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου